Iveco România își pune flota demo la dispoziția celor de la Crucea Roșie

Iveco România își pune la dispoziție flota de vehicule demo pe perioada pandemiei cauzate de noul coronavirus. Primele trei vehicule IVECO DAILY au fost puse la dispoziția Societății Naționale Crucea Roșie România pentru transporturi care necesită temperaturi controlate.
IVECO România își pune flota demo la dispoziția celor de la Crucea Roșie

Iveco România se alătură luptei de combatere a pandemiei COVID-19. Compania va pune la dispoziția autorităților întreaga flotă de autovehicule demo, formată atât din utilitare Daily, cât și autotractoare Stralis.

Ieri au fost livrate primele patru autovehicule: trei autoșasiuri Daily Blue Power cu suprastructuri frigorifice pentru Crucea Roșie România și un furgon Daily pentru Grupul Comunitar Galați.

Din cele trei modele pentru Crucea Roșie România, două sunt modele IVECO Daily alimentate cu gaz natural comprimat (CNG). Carburantul pentru vehiculele CNG va fi furnizat pe toată perioada utilizării de ENGIE România, care s-a alăturat proiectului umanitar.

Grupul Comunitar Galați va folosi modelul Daily pus la dispoziție pentru transport de alimente și materiale sanitare destinate persoanelor cu dizabilități sau a celor defavorizate.

Iveco România și-a arătat disponibilitatea de a ajuta în această perioadă și alte autorități sau ONG-uri cu soluții de transport.

Citește și:

Iveco Daily diesel, transformat în hibrid plug-in

Otokar va produce în Turcia autobuze Iveco

IVECO se alătură proiectului ”România plantează pentru mâine”

Adaugati comentariu