IVECO se alătură proiectului ”România plantează pentru mâine”
Home Noutati IVECO se alătură proiectului ”România plantează pentru mâine”
Noutati

IVECO se alătură proiectului ”România plantează pentru mâine”

34

Pionier al transporturilor sustenabile, IVECO se alătură ca partener în proiectul ”România plantează pentru mâine”, cea mai mare inițiativă de împădurire din România finanțată din fonduri private.În cadrul proiectului “România plantează pentru mâine”, aproximativ 1.500.000 de puieți vor fi plantați pe 300 de hectare, în următorii trei ani. OMV Petrom, în parteneriat cu ONG-urile și Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, invită voluntarii să se înscrie pe platforma www.taraluiandrei.ro, pentru a participa la plantările care vor fi organizate începând din această primăvară în 22 de locații. Calendarul și locațiile plantărilor vor putea fi consultate pe www.taraluiandrei.ro.

IVECO se alătură proiectului ”România plantează pentru mâine”Încă din anul 2008, OMV Petrom este unul dintre cei mai mari promotori privați ai acțiunilor de plantare, cu peste 700.000 de copaci plantați pe o suprafață de 140 de hectare până în prezent. Pădurile au un rol important în absorbția și stocarea dioxidului de carbon (CO2) din atmosferă, de aceea plantarea copacilor ca mod de protejare și păstrare a pădurilor este o soluție cheie bazată pe natură, pentru a preîntâmpina riscurile ce survin în urma schimbărilor climatice. OMV Petrom își propune să continue campaniile de plantare și în următorii ani.

Acțiunile de plantare se vor derula în parteneriat 6 ONG-uri: Act for Tomorrow, Mai Mult Verde, Pădurea Copiilor, Plantăm fapte bune în România, Adopta un copac! și Parcul Natural Văcărești. IVECO ROMÂNIA pune la dispoziția ONG-urilor 3 vehicule IVECO DAILY, care vor fi utilizate în scopul transportului materialelor necesare plantărilor, atât în această primăvară, cât și pentru sezonul de toamnă. IVECO ROMÂNIA implică și rețeaua de dealeri, pe care îi invită să participe la acțiunile de plantare din acest an.

Andrei Gagea noul Business Director Iveco pentru RomâniaCu ocazia primei acțiuni de plantare ce a avut loc la finalul săptămânii trecute, aproape întreaga structură IVECO s-a alăturat plantatorilor, împreună cu Andrei Gagea, noul Business Director pentru România. Andrei se realătură echipei IVECO ROMANIA, având o experiență de 23 de ani în domeniul vânzărilor, marketing-ului si serviciilor post vânzare. Andrei Gagea are ca obiectiv consolidarea și dezvoltarea rețelei IVECO în România, ducând mai departe proiectele începute. Fostul Business Director Iveco pentru România, Vincenzo Nicolo, rămâne cu responsabilitatea pentru Cehia și Slovacia.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Noutati

Bugetul CFR pe 2024, aprobat

Bugetul CFR pe 2024 a aprobat de Guvern, cu o alocare de...

Noutati

Amenzi de până la 100.000 de lei pentru nerespectarea prevederilor RO e-Transport

Sistemul RO e-Transport reprezintă o componentă esențială a efortului de digitalizare la...

Noutati

Reglementări mai stricte privind emisiile de CO₂ pentru camioane și autobuze

În viitor, în UE se vor aplica reglementări mai stricte privind emisiile...

Noutati

Statistici APIA pentru aprilie 2024

Vehiculele comerciale ușoare și minibusurile au înregistrat în aprilie 2024 o creștere...