DKV, servicii complete pentru noua taxă de drum din Bulgaria

DKV Euro Service este primul furnizor de soluții de mobilitate care asigură servicii complete pentru a deconta noua taxă de drum din Bulgaria.
DKV, servicii complete pentru noua taxă de drum din Bulgaria

La începutul lunii martie, Bulgaria a introdus un nou sistem de taxare bazat pe satelit pentru autostrăzi și drumuri naționale. DKV Euro Service, unul dintre liderii europeni în domeniul mobilității, a venit în întâmpinarea clienților și transportatorilor rutieri de marfă cu soluții complete pentru a tranzita rapid și ușor Bulgaria.

Astfel, clienții DKV Euro Service pot rezerva foarte simplu unitatea de bord a operatorului de taxare și tichetul relațional prin intermediul platformei de comandă DKV. Cei care aleg unitatea de bord câștigă un plus de lichiditate, pentru că pot plăti taxele de drum după călătorie. DKV Euro Service este singurul furnizor de servicii din România care oferă posibilitatea achizitionării aparatului de bord folosind cardul DKV.

Alege soluția potrivită DKV pentru noua taxă de drum din Bulgaria!

Toate vehiculele trebuie să achite taxe de drum în Bulgaria. Astfel, unitatea de bord este destinată în principal conducătorilor auto cu vehicule de peste 3,5 tone care tranzitează des Bulgaria. Șoferilor care tranzitează ocazional Bulgaria li se recomandă achiziționarea unui tichet relațional. Iar cei cu vehicule de până la 3,5 tone pot rezerva vinieta electronică prin intermediul portalului de înregistrare DKV, simplu, rapid și la îndemână. Calculul taxelor variază în funcție de numărul de kilometri parcurși, clasa de emisii, numărul de osii, greutatea vehiculului, dacă este camion sau autocar și categoria drumului.

Indiferent de varianta aleasă, DKV asigură aceeași calitate cu care și-a obișnuit clienții și partenerii din toată Europa.

Adaugati comentariu