Noul Iveco Daily
Home Noutati Noul Iveco Daily este mai economic și mai sigur
Noutati

Noul Iveco Daily este mai economic și mai sigur

95

Noul Iveco Daily setează noi standarde pentru confortul la bord și experiența la volan, dar face și pași importanți spre condusul autonom, datorită noilor sisteme de siguranță. De asemenea, conectivitatea este dusă la un nou nivel și permite servicii personalizate pentru fiecare client.

Noul Daily introduce o gamă completă de sisteme de asistență: sistemul de frânare de urgență, City Brake PRO, Queue Assist, Adaptive Cruise Control, ProActive Lane Keeping Assist, Crosswind Assist, Hill Descent Control sau Traction Plus. Noul Daily dispune și de frână de parcare electronică.

Farurile LED îmbunătățeșc vizibilitatea cu 15%, iar modul City care crește nivelul de asistare a servodirecției cu aproximativ 70%.

Datorită nivelului de conectivitate superior, noul Daily oferă specialiștilor Iveco date în timp real necesare pentru maximizarea disponibilității. Lucrările necesare de întreținere și reparație sunt planificate eficient pentru a optimiza numărul de vizite în atelierul de service și timpul petrecut acolo. În plus, Serviciul de Asistență de la Distanță face posibile schimbarea de seturi de date, sesiunile de diagnoză și chiar actualizarea software-urilor chiar și fără a vizita un atelier din rețeaua Iveco.

Noul Daily este și primul vehicul din segment care îndeplinește standardele Euro 6D Temp (WLTP & RDE) și Euro VI D, dar și singurul care oferă două motoare: F1A de 2.3 litri este acum disponibil cu puteri de la 116 la 156 CP, iar F1C de 3.0 litri este disponibil în trei niveluri de putere, de la 160 la 210 CP, precum și într-o versiune Natural Power alimentată cu CNG.

Consumul urban al noului Daily este mai mic cu până la 10%, iar costurile de întreținere pot fi și ele mai mici cu până la 10% pentru aplicațiile urbane.

Noul panou de instrumente cu ecran color de înaltă rezoluție este ușor de folosit, datorită interfeței intuitive. Sistemul de infotainment Hi-Connect cu recunoaștere vocală oferă conectivitate Apple Car Play și Android Auto, are un ecran de 7 inci, radio digital, sistem de navigație TOM TOM și sistemul Driving Style Evaluation.

Designul lui Daily nu s-a schimbat prea mult, iar fiecare element nou are și rol funcțional, nu doar estetic: jantele de aliaj ajută la optimizarea sarcinii utile, luminile LED îmbunătățesc siguranța și reduc costurile, deoarece sunt garantate pe viață. Grila față a fost extinsă pentru o ventilație mai bună. Noua bară față este împărțită în trei secțiuni, fapt ce reduce costurile de reparație pentru 90% dintre accidente.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Noutati

IAA Transportation 2024: spre o expoziție cu adevărat globală și inovatoare

Cel puțin în ceea ce privește vehiculele comerciale, IAA Transportation 2024 va...

Noutati

Bugetul CFR pe 2024, aprobat

Bugetul CFR pe 2024 a aprobat de Guvern, cu o alocare de...

Noutati

Amenzi de până la 100.000 de lei pentru nerespectarea prevederilor RO e-Transport

Sistemul RO e-Transport reprezintă o componentă esențială a efortului de digitalizare la...

Noutati

Reglementări mai stricte privind emisiile de CO₂ pentru camioane și autobuze

În viitor, în UE se vor aplica reglementări mai stricte privind emisiile...