Scania România le oferă clienților Kitul de Supererou

Scania România le oferă Kitul de Supererou, compus din gel dezinfectant, măști și mănuși de protecție, tuturor clienților care cumpără camioane noi sau rulate și servicii în atelierele Scania.
Scania Romania Kitul de Supererou

Ca urmare a recomandărilor făcute la nivel mondial pentru împiedicarea răspândirii virusului SARS-CoV-2 în comunitățile din întreaga lume și pentru a-și ajuta clienții să lucreze în siguranță, Scania pune acum la dispoziție Kitul de Supererou. Acesta este oferit atât clienților care cumpără camioane noi sau second hand, cât și tuturor celor care intră în service-urile Scania din România.

Gelul dezinfectant de mâini, măștile de protecție și mănușile sunt însoțite de un ghid de utilizare care oferă toate indicațiile necesare. Cum se aplică masca de protecție corect? Cum se scot mănușile în siguranță? Cum se igienizează optim mâinile și suprafețele de lucru? Iată câteva informații care îi vor ajuta pe clienții Scania să le folosească corespunzător, minimizând astfel pericolul la care sunt expuși în această perioadă.

”Datorită șoferilor de camion, lumea continuă să meargă înainte. Scania este alături de ei toți și le urează Drum bun! Noi, Familia Scania, credem că având grijă unul de celălalt ne va ajuta să ieșim din această situație mai buni și mai puternici. Împreună, ținem România în mișcare!”, se arată în comunicatul Scania.

Citește și:

Atelierele de service Scania România rămân deschise

Scania, creștere la nivel internațional în 2019, scădere în România

Test comparativ Scania R500 – R520: 6 în linie sau V8?

Mutări silențioase cu un camion hibrid Scania

Problemele motoarelor diesel și cauzele lor: clasa mică

Adaugati comentariu