Mașina ideală pentru autoizolare în natură
Home Camioane Mașina ideală pentru autoizolare în natură
CamioaneVehicule speciale

Mașina ideală pentru autoizolare în natură

18

Te-a speriat Coronavirusul și vrei să fugi în munți? Vrei să descoperi lumea, dar nu îți plac cărările bătătorite? Vrei să trăiești rupt de lume săptămâni la rând, în condiții de lux? Dacă îți permiți, alegerea ta poate fi MD56c, mașina ideală pentru autoizolare în natură, bazată pe un șasiu MAN TGS.Producătorul german de autorulote Unicat GmbH a prezentat noutatea sezonului 2020: modelul MD56c, construit pe un șasiu MAN TGS 26.540 6×6, considerat mașina ideală pentru autoizolare în natură.

Suprastructura specială, cu o lungime de 5.600 mm, este construită din panouri din fibră de sticlă multistrat. Podeaua realizată din materiale compozite este atașată de șasiul MAN din oțel. Lungimea totală a vehiculului este de 8,16 metri.

Mașina ideală pentru autoizolare în naturăIntrarea în apartamentul mobil se face pe partea dreaptă, cu ajutorul unor scări retractabile. În dreapta intrării avem o supragerie cu două canapele, care pot găzdui lejer 6 persoane în jurul mesei. Dacă se coboară masa și se pun saltelele spătar, suprageria se transformă într-un pat cu dimensiunea 140×200 cm.

Unicat GmbH MD56c Mașina ideală pentru autoizolare în naturăÎn stânga intrării este montată o bucătărie cu plită cu inducție, chiuvetă din oțel inoxidabil, cuptor cu microunde, mașină de spălat vase sau un frigider de 130 de litri, cu congelator de 65 de litri. Bucătăria este completată de blatul de lucru generos și sertare de stocare a veselei.

La interior mai avem și o baie, iar în partea din spate un dormitor mare, cu un pat încălzit de 160×200 cm. Confortul este desăvârșit de izolația termică și sistemul de climatizare de 2,3 kW.

Citește și: Top 15 cele mai ieftine SUV-uri și crossovere 4×4 din România

Energia este stocată în baterii litiu-ion cu o capacitate de 1200 Ah / 24,6 kWh. Electricitatea este produsă de panourile solare (1.850 W) montate pe plafon, iar ca rezervă de un generator diesel Honda. Pentru o autonomie maximă, modelul este echipat cu două rezervoare de apă, cu o capacitate totală de 600 de litri. Rezervorul de motorină are 980 de litri, pentru o autonomie de până la 3.300 km.

În cabină au loc șoferul și un pasager, în deplin confort, cu scaune cu suspensie pneumatică, încălzire și ventilare. În spate mai sunt două scaune rabatabile, care se pot transforma într-un pat de o persoană. Șoferul are la dispoziție navigație GPS, sistem de camere video cu vedere la 360 de grade și sistem de climatizare.

Șasiul MAN TGS 26.540 6×6 are un motor diesel Euro 5 SCR de 540 CP, transmisie automatizată ZF cu 12 viteze, transmisie integrală cu diferențiale blocabile și reductor, a treia axă direcțională și sistem centralizat de umflare a anvelopelor. Cu toate rezervoarele pline, camionul cântărește 19.800 kg, iar sarcina utilă este de 3.175 kg.

Pentru activități de recunoaștere și activități în aer liber este disponibil și un ATV Can-Am. Acesta este transportat pe o platformă cu lift situată în partea din spate a vehiculului. Totul poate fi al tău pentru ”doar” 1.389.000 euro. Fără TVA.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Camioane

40 de camioane destinate sectorului de construcții, livrate de AUTOGLOBUS la Timișoara

Autoglobus anunță livrarea a 40 de camioane către Drumuri și Poduri Banat...

Camioane

eActros 600 a trecut cu succes toate testele înainte de începerea producției de serie

Wörth am Rhein găzduiește nu numai cea mai mare fabrică de camioane...

Camioane

Ford Trucks și IVECO semnează un Memorandum de Înțelegere pentru a examina potențiale sinergii

Ford Trucks și IVECO au în plan un eventual parteneriat tehnologic. Primul...

Camioane

Gheorghe Vlase – Ambasadorul Ford Trucks F-Max pentru un condus eficient

AIC Trucks anunță lansarea unui proiect de test și analiză reală a...