Mutări silențioase cu un camion hibrid Scania

Specialistul în relocări Matthew James Global Relocations folosește primul camion hibrid Scania configurat pentru mutări din Marea Britanie. Camionul va fi folosit în principal în zona Greater London, unde sunt în vigoare restricții de zgomot și emisii.
Mutări silențioase cu un camion hibrid Scania

Camionul a fost proiectat și cu gândul la utilizatorii vulnerabili ai drumurilor. El a primit o clasificare de 3 stele conform regulamentului Direct Vision din Londra.

”Suntem mândri să ne poziționăm în prima linie a industriei de relocări și să le putem oferi clienților un vehicul de ultimă generație. În plus față de operarea silențioasă și emisiile reduse, camionul hibrid este și deosebit de economic în traficul aglomerat din Londra”, a declarat Matthew De-Machen, director general al Matthew James Global Relocations.

Modelul Scania P 320 6×2 are axa a treia direcțională, pentru o manevrabilitate maximă. Motorul diesel de 9 litri și 320 CP este asistat de un motor electric care dezvoltă 177 CP. În modul pur electric, camionul poate parcurge aproximativ 10 km (cu o încărcătură de 15 tone, pe teren drept). Acest camion hibrid Scania pentru mutări este ideal pentru operațiuni ultra silențioase în centrele urbane.

Înființată în 1996, Matthew James Global Relocations operează o flotă de 35 de vehicule. Compania oferă servicii de relocare, depozitare, împachetare, expediție și transport aerian. În afară de Marea Britanie, compania este activă și în Spania.

Citește și:

În 2030, jumătate dintre camioanele urbane vor fi electrice

762 de camioane electrice noi înmatriculate în Europa în 2019

Grupul TRATON mizează pe camioane și autobuze electrice

TOP: cele mai economice hibride și hatchback-uri

Test video Audi E-Tron – Am testat prima mașină fără oglinzi

Adaugati comentariu