Cum ar putea arăta în curând scaunele avioanelor de linie

După modelul panourilor de plexiglas apărute peste noapte în toate magazinele alimentare, scaunele avioanelor comerciale ar putea fi echipate și ele în curând cu ecrane igienice, pentru a se menține distanțarea socială a pasagerilor.
Cum ar putea arăta în curând scaunele avioanelor de linie

În curând, poate în mai puțin de două luni, majoritatea companiilor aeriene ar putea relua zborurile de linie. Ele caută în prezent noi metode de a păstra distanțarea socială a pasagerilor. O soluție ar fi blocarea locurilor din mijloc, dar asta ar însemna reducerea veniturilor cu o treime. Iar testarea rapidă a tuturor pasagerilor înainte de urcarea la bord pare o măsură utopică.

O soluție ar putea fi ecranele igienice lansate recent de compania italiană AvioInteriors, care transformă fiecare dintre scaunele avioanelor într-un spațiu personal. Produsul se numește Glassafe și este proiectat pentru a proteja pasagerii de vecinii lor și de cei care trec pe culoar.

Glassafe este fabricat dintr-un material transparent, care nu reduce semnificativ vizibilitatea. Compania descrie produsul ca o soluție ”kit”, ușor de instalat pe scaunele deja existente, fără modificări costisitoare. Ecranul va crea un scut în jurul fiecărui pasager, în speranța că va reduce riscul de transmisie a aerului posibil contaminat cu noul coronavirus.

Ecranul are un design care permite mișcarea pasagerilor în jurul scaunelor. Compania spune că poate oferi acest produs cu numeroase texturi, culori sau niveluri de opacitate, în funcție de nevoile fiecărei companii aeriene.

AvioInteriors a patentat noul produs, despre care spune că este gata de producție. Înainte de a fi folosit, el trebuie însă aprobat și de organismele internaționale de certificare. Și fără îndoială, există și alți producători care țintesc această nouă nișă cu produse similare.

Citește și:

Primul zbor TAROM full cargo, cu un avion de pasageri fără scaune

Recomandări CE pentru ieșirea treptată din izolare

UNTRR cere și autocare charter, nu doar avioane, pentru transportul șoferilor spre UE

Cum arată Miniatur Wunderland, orașul-machetă care dispune și de un aeroport

Mercedes-Benz X-Klasse Yachting Styling Package

Adaugati comentariu