Atelierele de service Scania România rămân deschise

Scania România anunță în contextul măsurilor împotriva răspândirii coronavirus că toate atelierele de service ale companiei rămân deschise, fiind pregătite pentru deservirea camioanelor, autobuzelor și remorcilor din toată țara. De asemenea, Asistența Scania va funcționa 24 de ore în fiecare zi.

”Atelierele de service  vor continua să fie deschise pentru clienții noștri. Luăm toate măsurile pentru a opri răspândirea Coronavirusului: pe lângă o igienă ridicată pentru toți angajații, Scania oferă și un dezinfectant pentru mâini, toate suprafețele de lucru sunt curățate în mod regulat cu dezinfectant și am sporit programul de curățenie. Angajații noștri nu vin la muncă dacă sunt suspectați că sunt infectați sau bolnavi. Toți tehnicienii din service lucrează cu mănuși și echipament de protecție”, se arată într-un comunicat al Scania România.

Pentru siguranța angajaților Scania și a șoferilor, clienții sunt rugați ca vizitele în ateliere de service Scania să fie organizate cât mai rațional și concis. ”Dacă angajatul dvs. a fost într-o zonă cu risc sau a prezentat simptome în ultimele două săptămâni, nu este recomandat să viziteze atelierele Scania. Ori de câte ori este posibil, permiteți-le șoferilor dvs. să părăsească atelierul de service Scania după predarea vehiculului, ajutându-i să își aranjeze transportul către o locație mai convenabilă. Virusul este cel mai probabil să se răspândească printr-un contact direct de la om la om și, din păcate, în situația actuală, este înțelept să minimizăm acest timp și să evităm ca persoanele să rămână în zona de așteptare a clienților”, se mai arată în comunicat.

Este important să ne asigurăm că sectorul transporturilor nu se oprește, nici guvernul și nici Scania nu doresc acest lucru. Personalul nostru și al dvs. trebuie să fie sănătoși pentru a ne duce la bun sfârșit munca. Prin urmare, vă solicităm să lucrăm împreună pentru a limita răspândirea Coronavirusului și a menține funcțională România în cursul acestei perioade foarte turbulente.

Scania România

Adaugati comentariu