Scania România a lansat Configuratorul Scania

Scania România a lansat Configuratorul Scania, o platformă online care permite utilizatorilor să își configureze singuri propriul camion în funcție de nevoile lor.
Configuratorul Scania

Instrumentul poate fi accesat de orice utilizator prin intermediul site-ului Scania Romania, unde se poate explora vizual noua generație de camioane. Utilizatorul va putea configura camionul potrivit cerințelor sale, în funcție de aplicația la care este folosit camionul, numărul de axe necesar sau tipul de cabină dorit. În plus, utilizatorii pot alege să configureze camionul la un nivel avansat, furnizând informații specifice, cum ar fi masa totală necesară sau condițiile și topografia drumurilor pe care le parcurge.

Configuratorul ScaniaConfiguratorul Scania oferă o gamă variată de opțiuni cum ar fi: tipul de tracțiune, șasiul, interiorul și exteriorul cabinei, culoarea, iar rezultatul este obținut imediat pe baza selecțiilor făcute. Cum este cabina? Care este diferența dintre tabloul de bord de 4” sau 7”? Clientul nu mai trebuie să-și imagineze cum va fi camionul său. Platforma oferă o vizualizare care se schimbă în funcție de opțiunile alese de utilizator.

Cu Configuratorul Scania, utilizatorul își proiectează propriul camion și îl poate vizualiza imediat. De asemenea, platforma permite user-ului să își salveze setările și să le modifice ori de căte ori dorește.

În plus, cu un singur clic clientul poate solicita o ofertă și un expert Scania va evalua specificația camionului. Ulterior, acesta va fi contactat de dealerul Scania pentru a i se transmite oferta.

Citește și:

Test Scania S730: Ultimul viking

Test comparativ Scania R500 – R520: 6 în linie sau V8?

Test cu noua gamă urbană Scania: Pregătiți pentru orice

Test Scania G 410 LNG: Putere verde

Așa arată cel mai ieftin VW Golf 8

Adaugati comentariu