Scania reîncepe producția la fabricile din Olanda

Scania se pregătește să repornească producția la fabricile sale din Olanda. Decizia face parte dintr-o operațiune mai amplă de relansare a producției în toate fabricile europene, într-o manieră prudentă și graduală.
Scania reîncepe producția la fabricile din Olanda

La fabrica din Zwolle, producția va reîncepe la 20 aprilie. Vopsitoria din Meppel va fi din nou operațională de la 28 aprilie. În prima fază, volumele de producție vor fi în continuare mici. Activitatea se va concentra pe crearea unui mediu de lucru sigur pentru angajați și testarea furnizorilor.

La 20 martie, Scania a anunțat o închidere organizată a întregului sistem de producție la nivel global. Reînceperea producției se va face într-o manieră similară: planificat, structurat și eșalonat. Scania va continua să monitorizeze atent situația și va adapta producția din Olanda și de la nivel global în funcție de necesități.

Acest lucru este valabil și pentru orice măsură luată de guverne. Siguranța personalului este obligatorie, la fel și funcționarea în concordanță cu directivele naționale în privința igienei și distanțării sociale. În plus, lanțul de aprovizionare complex al Scania va fi atent monitorizat. Startul producției în volume mici este un alt pas în direcția corectă.

Atelierele de service Scania, inclusiv depozitul de piese de schimb din Oudsbergen, au rămas operaționale pentru a garanta companiilor de transport o disponibilitate optimă a vehiculelor. Compania a luat însă măsuri sporite de protecție în această perioadă.

Citește și:

Test Scania S730: Ultimul viking

Test comparativ Scania R500 – R520: 6 în linie sau V8?

Test cu noua gamă urbană Scania: Pregătiți pentru orice

Test Scania G 410 LNG: Putere verde

Cel mai performant motor din lume: 2 litri, 600 CP! Secretele pe care le ascunde

Adaugati comentariu