Livrare record pentru Daimler Buses în Suedia
Home Autobuze Livrare record pentru Daimler Buses în Suedia
Autobuze

Livrare record pentru Daimler Buses în Suedia

36

Daimler Buses a făcut recent în Suedia o livrare record de 112 autobuze interurbane Mercedes-Benz și Setra pentru compania Mohlins Bussar.Mohlins Bussar a comandat 106 unități Mercedes-Benz Intouro și 6 unități Setra S 416 LE MultiClass business. Compania va folosi autobuzele noi din ianuarie 2021, alături de subcontractorii Gimo Buss & Taxi și Högbergs Bussresort. Vehiculele vor fi operate în regiunea Upplands, la nord de Stockholm, în principal pentru transport școlar, dar și pentru curse interurbane.

Ambele modele au fost comandate cu o configurație foarte confortabilă, cu o distanță între scaune de 710 mm. Printre echipamentele comandate se numără scaune cu centuri de siguranță în 3 puncte, dispozitiv de pornire pe bază de etilotest, cameră pentru mers cu spatele sau dispozitive pentru accesul persoanelor cu mobilitate redusă.

Toate cele 112 autobuze din această livrare record Daimler Buses în Suedia sunt echipate cu motorul OM 936 de 299 CP și cutie de viteze automatizată Mercedes-Benz GO 250-8 PowerShift. Motoarele vor fi alimentate cu carburantul alternativ HVO (ulei vegetal hidrogenat).

Daimler Buses este de mulți ani lider de piață în Suedia pe segmentul autobuzelor cu MTMA de peste 8 tone. Performanța s-a bazat în trecut în special pe autocarele Mercedes-Benz și Setra. Recent, divizia a început să-și extindă prezența și în segmentul de autobuze pentru servicii regulate.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Autobuze

Karsan e-Atak autonom își extinde serviciile în Finlanda

Autobuzul electric autonom Karsan e-Atak, de 8 m lungime, primul vehicul fără...

Autobuze

De Lijn, acord-cadru cu Irizar e-mobility

De Lijn, operatorul de transport public din Regiunea Flamandă a Belgiei, a...

Autobuze

Karsan e-Jest și e-ATA, lideri în Europa al patrulea an consecutiv

Karsan, care joacă un rol de pionierat în transformarea transportului public în...

Autobuze

Un nou autocar MAN Lion’s Coach pentru Farul Constanța

La începutul acestui an, MHS Truck & Bus Group, importatorul și distribuitorul...