Primul Ford Trucks F-Max înmatriculat în Olanda

Compania de transport Loetoning, cu sediul în Stein (Limburg), a înmatriculat recent primul camion Ford Trucks F-Max din Olanda.
Primul Ford Trucks F-Max înmatriculat în Olanda

Marca turco-americană Ford Trucks atrage tot mai mulți clienți în Europa. Interesul companiilor de transport din vest este mare, în special pentru vârful de gamă F-Max, chiar și în țările în care Ford Trucks nu este încă reprezentată direct, precum Olanda.

Este și cazul lui Loetoning, o companie olandeză specializată în transport de lichide. Loetoning a cumpărat recent 4 unități Ford F-Max, iar primul a fost deja înmatriculat. Pentru că marca nu are prezență directă în Olanda, compania a comandat camioanele din altă țară europeană. În Olanda, ca și în altă țară din vest în care nu are o rețea proprie, asistența tehnică pentru camioanele Ford este asigurată de Tip Trailer Rental.

Ford Trucks F-Max este un model destinat transportului internațional ales Camionul Anului 2019 în Europa. Cabina foarte spațioasă, cu înălțime internă de 2,16 m, motorul de 13 litri și 500 CP sau cutia de viteze automatizată ZF sunt principalele caracteristici ale acestui model.

În Europa de Vest, Ford Trucks are centre proprii de vânzări și service în Spania, Portugalia și Italia. Următorii pași în dezvoltarea rețelei sunt Germania și Franța.

În România, Ford Trucks are până la finalul anului o ofertă specială de vânzare a modelului F-Max. Campania, valabilă până la 31 decembrie, cuprinde o soluție de finanțare cu amânarea primei rate cu 3 luni, posibilitatea de livrare din stoc și de a extinde garanția la 4 ani, precum și un contract complet de service cu despăgubiri pentru perioadele de indisponibilitate.

Adaugati comentariu