Primul Ford Trucks F-Max înmatriculat în Olanda
Home Camioane Primul Ford Trucks F-Max înmatriculat în Olanda
Camioane

Primul Ford Trucks F-Max înmatriculat în Olanda

36

Compania de transport Loetoning, cu sediul în Stein (Limburg), a înmatriculat recent primul camion Ford Trucks F-Max din Olanda.Marca turco-americană Ford Trucks atrage tot mai mulți clienți în Europa. Interesul companiilor de transport din vest este mare, în special pentru vârful de gamă F-Max, chiar și în țările în care Ford Trucks nu este încă reprezentată direct, precum Olanda.

Este și cazul lui Loetoning, o companie olandeză specializată în transport de lichide. Loetoning a cumpărat recent 4 unități Ford F-Max, iar primul a fost deja înmatriculat. Pentru că marca nu are prezență directă în Olanda, compania a comandat camioanele din altă țară europeană. În Olanda, ca și în altă țară din vest în care nu are o rețea proprie, asistența tehnică pentru camioanele Ford este asigurată de Tip Trailer Rental.

Ford Trucks F-Max este un model destinat transportului internațional ales Camionul Anului 2019 în Europa. Cabina foarte spațioasă, cu înălțime internă de 2,16 m, motorul de 13 litri și 500 CP sau cutia de viteze automatizată ZF sunt principalele caracteristici ale acestui model.

În Europa de Vest, Ford Trucks are centre proprii de vânzări și service în Spania, Portugalia și Italia. Următorii pași în dezvoltarea rețelei sunt Germania și Franța.

În România, Ford Trucks are până la finalul anului o ofertă specială de vânzare a modelului F-Max. Campania, valabilă până la 31 decembrie, cuprinde o soluție de finanțare cu amânarea primei rate cu 3 luni, posibilitatea de livrare din stoc și de a extinde garanția la 4 ani, precum și un contract complet de service cu despăgubiri pentru perioadele de indisponibilitate.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Camioane

PepsiCo România alege autocamionul electric de la Volvo Trucks

PepsiCo, unul dintre liderii industriei de produse alimentare și băuturi, cumpără primul...

Camioane

Volvo va lansa camioane propulsate cu hidrogen

Volvo Trucks dezvoltă motoare cu combustie care funcționează cu hidrogen. Testele pe...

Camioane

Demonstratorul tehnologic autonom Freightliner eCascadia

Daimler Truck își propune să ating ținta de a produce camioane cu...

Camioane

Renault, electrificare pe șantiere

Cu ocazia salonului Intermat, producătorul francez anunță lansarea primului vehicul de șantier...