Stație mobilă de testare pentru coronavirus într-un autobuz Setra
Home Autobuze Stație mobilă de testare pentru coronavirus într-un autobuz Setra
AutobuzeVehicule speciale

Stație mobilă de testare pentru coronavirus într-un autobuz Setra

62

Daimler Buses susține lupta împotriva Covid-19 cu o stația mobilă de testare pentru coronavirus. Vehiculul a fost construit în doar 4 săptămâni, la fabrica din Neu-Ulm, având la bază un autobuz interurban Setra S 416 LE.Stația mobilă de testare pentru coronavirus va fi folosită de Huber Group Holding SE la școli, azile și sediile companiilor. Vehiculul împrumutat de la Daimler Buses este integrat în infrastructura digitalizată de testare a Huber Group, care oferă rezultate sigure și eficiente.

https://www.cargo-bus.ro/autobuz-citaro-convertit-pentru-transport-de-pacienti-covid-19/Subiecții intră în autobuzul de 13 metri lungime din seria Setra MultiClass prin ușa din spate. Aici este instalat un birou unde sunt procesate și verificate datele personale. Testele propriu-zise au loc în partea din față a vehiculului. Autobuzul este echipat și cu o copertină pentru protecția la ploaie a celor care așteaptă și cu un sistem de încălzire în staționare.

https://www.cargo-bus.ro/autobuz-citaro-convertit-pentru-transport-de-pacienti-covid-19/Cu ajutorul unei legături Wi-Fi, datele persoanelor testate sunt introduse într-o bază de date într-o formă criptată. După doar 90 de secunde, procesul este complet și subiecții pot părăsi autobuzul pe ușa din față. Rezultatul testului PCR este disponibil în maximum 24 de ore.

Huber Group operează centre staționare complet digitalizate de testare pentru coronavirus. Grație autobuzului Setra recent convertit, activitatea de testare se face acum mai flexibil și mai rapid.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Autobuze

Karsan e-Atak autonom își extinde serviciile în Finlanda

Autobuzul electric autonom Karsan e-Atak, de 8 m lungime, primul vehicul fără...

Autobuze

De Lijn, acord-cadru cu Irizar e-mobility

De Lijn, operatorul de transport public din Regiunea Flamandă a Belgiei, a...

Autobuze

Karsan e-Jest și e-ATA, lideri în Europa al patrulea an consecutiv

Karsan, care joacă un rol de pionierat în transformarea transportului public în...

Autobuze

Un nou autocar MAN Lion’s Coach pentru Farul Constanța

La începutul acestui an, MHS Truck & Bus Group, importatorul și distribuitorul...