Stație mobilă de testare pentru coronavirus într-un autobuz Setra

Daimler Buses susține lupta împotriva Covid-19 cu o stația mobilă de testare pentru coronavirus. Vehiculul a fost construit în doar 4 săptămâni, la fabrica din Neu-Ulm, având la bază un autobuz interurban Setra S 416 LE.
Stație mobilă de testare pentru coronavirus într-un autobuz Setra

Stația mobilă de testare pentru coronavirus va fi folosită de Huber Group Holding SE la școli, azile și sediile companiilor. Vehiculul împrumutat de la Daimler Buses este integrat în infrastructura digitalizată de testare a Huber Group, care oferă rezultate sigure și eficiente.

https://www.cargo-bus.ro/autobuz-citaro-convertit-pentru-transport-de-pacienti-covid-19/Subiecții intră în autobuzul de 13 metri lungime din seria Setra MultiClass prin ușa din spate. Aici este instalat un birou unde sunt procesate și verificate datele personale. Testele propriu-zise au loc în partea din față a vehiculului. Autobuzul este echipat și cu o copertină pentru protecția la ploaie a celor care așteaptă și cu un sistem de încălzire în staționare.

https://www.cargo-bus.ro/autobuz-citaro-convertit-pentru-transport-de-pacienti-covid-19/Cu ajutorul unei legături Wi-Fi, datele persoanelor testate sunt introduse într-o bază de date într-o formă criptată. După doar 90 de secunde, procesul este complet și subiecții pot părăsi autobuzul pe ușa din față. Rezultatul testului PCR este disponibil în maximum 24 de ore.

Huber Group operează centre staționare complet digitalizate de testare pentru coronavirus. Grație autobuzului Setra recent convertit, activitatea de testare se face acum mai flexibil și mai rapid.

Adaugati comentariu