DKV își extinde rețeaua LNG în Germania și Franța
Home Servicii DKV își extinde rețeaua LNG în Germania și Franța
ServiciiTehnologie

DKV își extinde rețeaua LNG în Germania și Franța

33

Clienții DKV pot acum să realimenteze cu LNG (gaz natural lichefiat) prin operatorul LIQUIND din Berlin (Germania), dar și la stațiile LNG/CNG ale Air Liquide din Franța.Prin adăugarea noilor stații din Germania și Franța, rețeaua LNG a DKV va crește la aproximativ 120 de stații de alimentare în toată Europa, cea mai mare din domeniu. LIQUIND operează în prezent opt stații proprii de alimentare cu LNG non-stop, iar anul acesta se va extinde în mai multe locații: Hockenheim, Karlsruhe, Hamburg, Göttingen, Lorch și Mannheim. Punctele de alimentare Air Liquide sunt situate de-a lungul rețelei franceze de autostrăzi, de la nord la sud, o rută esențială pentru companiile de transport rutier cu operațiuni europene.

”Odată cu acceptarea DKV Card, sperăm să avem acces la un grup mai mare de clienți, în special din străinătate”, spune Philip Maximilian Braunschweig, șef de vânzări la LIQUIND. ”Rețeaua de stații de servicii LIQUIND le oferă clienților noștri o mai mare siguranță a aprovizionării în Germania în sectorul LNG și le creează acestora oportunități pentru a-și echipa flota cu vehicule LNG”, adaugă Sven Mehringer, Director General Servicii Energie și Vehicule la DKV.

Rețeaua de stații DKV cuprinde în prezent peste 60.000 de unități în toată Europa. În fiecare an, furnizorul de servicii de mobilitate conectează în jur de 5.000 de noi stații de alimentare în întreaga Europă, cu un accent puternic pe stațiile de alimentare cu soluții multiple, care oferă LNG, hidrogen, GPL și CNG în plus față de combustibilii convenționali.

”Prin parteneriatul cu Air Liquide încurajăm transportatorii să opteze pentru combustibili mai puțin poluanți, urmărind astfel să limiteze impactul consumului de energie asupra mediului”, spune Sven Mehringer. Având o structură competitivă a costurilor, creșterea cererii de gaze naturale se află în centrul tranziției ecologice. Gazul natural este o sursă de energie mai puțin poluantă decât combustibilii convenționali, permițând o reducere considerabilă a emisiilor de oxizi de azot și CO2. Acordul permite DKV să-și dezvolte și să-și diversifice rețeaua de furnizare a gazelor naturale și oferă companiei Air Liquide, la rândul său, ocazia să își extindă oferta de LNG și CNG la o bază mai largă de clienți.

Pentru mai multe informații, vizitați: www.dkv-euroservice.com.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Tehnologie

ABB E-mobility și MAN demonstrează încărcarea MW pe eTruck

ABB E-mobility și MAN Truck & Bus au sărbătorit premiera sistemului de...

Tehnologie

MAN: Primul camion autonom pe autostradă

MAN Truck & Bus este primul producător de vehicule comerciale care primește...

Tehnologie

DAF prezintă PACCAR Connect

Cu o gamă largă de informații și ușurință de utilizare de vârf,...

Servicii

Parteneriat 24pay – Bileteria

24pay îşi consolidează poziţia pe segmentul transport rutier, oferind utilizatorilor aplicaţiei posibilitatea...