Noile camioane Volvo vor folosi și ele asistentul vocal Alexa

Noile game de camioane Volvo FH, Volvo FH16, Volvo FM și Volvo FMX vor integra asistentul vocal Alexa, care va ajuta șoferii să obțină indicații de mers, să efectueze convorbiri, să asculte știri sau să intre pe internet, cu o simplă comandă vocală.
Noile camioane Volvo vor folosi și ele asistentul vocal Alexa

Alexa va fi disponibil pe noile camioane Volvo din martie 2021, în Austria, Franța, Germania, Irlanda, Italia, Spania și Marea Britanie. Recent, și Iveco a anunțat că va folosi un asistent vocal bazat pe tehnologia Amazon.

Noua generație Volvo, a cărei vânzare a început în luna septembrie, a fost dezvoltată cu o concentrare specială pe mediul de lucru al șoferului, siguranță și productivitate. Camioanele dispun de o nouă interfață, flexibilă. Panoul de instrumente digital oferă șoferului informațiile relevante pentru fiecare situație, ajutându-l să ia deciziile potrivite.

Noile camioane Volvo vor folosi și ele asistentul vocal Alexa”Am dezvoltat caracteristicile Volvo, inclusiv ergonomia, confortul și siguranța, și le-am combinat cu tehnologii inovatoare, precum Alexa, pentru a crea un mediu de lucru și mai atractiv și productiv”, a declarat Samuel Nerdal, Director de Produs pentru soluții electrice și electronice la Volvo Trucks.

Cu Alexa, șoferii își pot menține în permanență mâinile pe volan și ochii la drum. Dacă noul camion este echipat cu sistem de navigație, șoferul poate întreba asistentul vocal ce rută să urmeze. În plus, Alexa îl poate ajuta să sune clienții sau familia, să pună muzică sau să acceseze știrile.

”Volvo Trucks înțelege că tehnologia vocală este esențială pentru a crea o experiență optimă pentru șoferii camioanelor grele. Alexa poate fi un prieten de nădejde la drum pentru șoferii de camioane Volvo, menținându-i conectați, distrați și productivi”, a spus și Ned Curic, vicepreședinte al Alexa Automotive.

Adaugati comentariu