Int. Transporte Popovici MAN TGX cargo-bus.ro
Home Camioane 20 de unități MAN TGX pentru Int. Transporte Popovici
Camioane

20 de unități MAN TGX pentru Int. Transporte Popovici

88

MHS Truck & Bus Group continuă parteneriatul de succes cu Int. Transporte Popovici, către care a livrat recent 20 de unități din noua generație MAN TGX.

Compania Int. Transporte Popovici, care opereză în segmentul de transport rutier internaţional din 1997, a achiziționat, la sfârșitul anului trecut, o flotă de 20 de unități ale noii generații de camioane MAN TGX.

”Noua generație de camioane MAN ne-a atras atenția atât prin avantajele pe care le oferă pentru activitatea noastră de transport, cât și pentru șoferii noștri. Aceasta întrunește toate caracteristicile necesare în ceea ce privește consumul de combustibil și asigurarea confortului șoferilor. Suntem mulţumiţi nu numai de calitatea camioanelor, ci şi de serviciile oferite de MHS Truck & Bus Group, pe care, de altfel, ne bazăm dezvoltarea activităţii noastre de transport”, a declarat Sarolta Bara, Director General al Int.Transporte Popovici.

Cele 20 de autotractoare MAN TGX 18.510 4×2 BL SA au cabină GM cu 2 paturi și deflectoare de aer. Motorul D26 este prezent în versiunea de 510 CP și 2600 Nm. Printre echipamente mai enumerăm pilotul inteligent EfficientCruise, cutia de viteze TipMatic cu retarder şi numeroase sisteme de siguranţă în standard.

Pentru un plus de confort al șoferului, cabina este dotată cu scaune confort cu suspensie pneumatică, suport lombar și umeri, sistem media cu ecran de 7inch, MAN Smart Select, navigație, MAN EasyControl, sistem climatronic, climatizare în staționare și frigider de 41 de litri. Șoferii au la dispoziție un spațiu total de depozitare de 990 de litri, dintre care un sertar, sub pat de 53l, trei compartimente de depozitare deasupra parbrizului, ladă în stânga și în dreapta, sub pat, cu acces din interior și din exterior.

20 de unități MAN TGX pentru Int. Transporte Popovici

”Ne bucură că partenerul nostru Int. Transporte Popovici a ales să fie printre primii utilizatori ai noii generații de camioane MAN. Astfel, beneficiază de o flotă modernă, adaptată industriei de transport, care facilitează activitatea de zi cu zi a companiei, dar și a șoferilor lor”, a spus și Elena Claudia Iordache, CEO al MHS Truck & Bus, distribuitorul MAN în Romania.

Noua generație de camioane MAN, lansată la începutul anului trecut, a fost premiată la nivel internațional cu o serie de distincții importante, cum ar fi premiul ”Red Dot Design” pentru noua cabină și trofeul ”International Truck of the Year 2021” pentru noul model MAN TGX. De asemenea, conform testelor TÜV, noua generație de camioane MAN consumă cu până la 8,2% mai puțin combustibil în comparație cu vechea generație.

Compania Int. Transporte Popovici oferă o gamă variată de servicii de transport, de la cel pentru bunuri de larg consum până la cel specializat (ex. transport frigorific sau marfă vrac).

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

CamioaneNoutati

Volvo Trucks la IAA 2024

Gama Volvo Trucks la expoziția IAA 2024 va fi plină de dovezi...

CamioaneNoutati

Electrificarea industriei forestiere (video)

Ce cred transportatorii de cherestea și o companie forestieră cu ambiții puternice...

CamioaneNoutati

IVECO S-Way a câștigat premiul Red Dot 2024 la categoria Product Design

IVECO S-Way a obținut prestigiosul premiu Red Dot: Product Design 2024, competiție...

Camioane

Quantron prezintă camioane electrice cu pilă de combustie pe H2

Quantron prezintă primele camioane electrice cu pilă de combustie pe H2 și...