Noul MAN TGX este Camionul Anului 2021
Home Camioane Noul MAN TGX este Camionul Anului 2021
Camioane

Noul MAN TGX este Camionul Anului 2021

98

Noul MAN TGX a primit astăzi premiul Camionul Anului 2021. International Truck of the Year (ITOY) este unul dintre cele mai prestigioase premii acordate în domeniul vehiculelor comerciale.Într-o ceremonie virtuală, Andreas Tostmann, CEO MAN Truck & Bus, a primit trofeul de la președintele ITOY, Gianenrico Griffini. Juriul format din 24 de jurnalisti a recunoscut noul MAN TGX ca fiind un vehicul extrem de avansat în ceea ce privește confortul în timpul condusului, condițiile de muncă și trai, siguranță, eficiență în consum, conectivitatea, serviciile inovative, funcțiile de operare și display.

Noul MAN TGX este Camionul Anului 2021”Premiul este o recunoaștere extraordinară pentru munca remarcabilă depusă de către echipa MAN. Echipa a muncit mai mult de cinci ani cu un singur obiectiv în minte: să dezvolte cel mai bun camion pentru șoferi și pentru clienți și să îl lanseze pentru a fi utilizat. Acest premiu râvnit demonstrează faptul că am reușit!”, a declarat Andreas Tostmann, Chief Executive Officer MAN Truck & Bus în cadrul ceremoniei virtuale de premiere.

Juriul a fost impresionat de locul de muncă al șoferului, cu instrumentele digitale aranjate armonios, funcțiile de conducere multimedia și intuitive încorporate în noul volan ajustabil multifuncțional, precum și de selectorul MAN Smart Select.

În timpul testelor, membrii juriului au fost impresionați de eficiența remarcabilă a motorului Euro 6D al noului MAN TGX, care oferă reduceri de consum de până la 8,2% în comparație cu versiunea anterioară. Juriul a scos în evidență, de asemenea, și nivelul înalt al siguranței, care, cu funcții precum Lane Return Assist, asistentul radar și suport pentru schimbarea benzii și condus asistat în ambuteiaje. Nu în ultimul rând, MAN TGX a impresionat juriul ITOY datorită gradului înalt de conectivitate.

”Noul MAN TGX reprezintă un pas major în ceea ce privește confortul șoferului, eficiența în consumul de combustibil, conectivitate și interfață vehicul-utilizator. De aceea, nu există niciun fel de dubiu de ce noul MAN TGX a fost votat Camionul Anului 2021. Este un camion orientat către viitor care îndeplinește nevoile de transport de astăzi și de mâine”, a declarat Președintele ITOY Gianenrico Griffini, rezumând verdictul membrilor juriului.

Conform reglementărilor premiului ”International Truck of The Year”, trofeul este înmânat anual camionului lansat în ultimele 12 luni care a adus cea mai mare contribuție la dezvoltarea sustenabilă a transportului rutier de mărfă. Criteriile de evaluare sunt reprezentate de inovații tehnice, reducerea eficientă a costurilor, siguranță și protecția mediului.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

CamioaneNoutati

Volvo Trucks la IAA 2024

Gama Volvo Trucks la expoziția IAA 2024 va fi plină de dovezi...

CamioaneNoutati

Electrificarea industriei forestiere (video)

Ce cred transportatorii de cherestea și o companie forestieră cu ambiții puternice...

CamioaneNoutati

IVECO S-Way a câștigat premiul Red Dot 2024 la categoria Product Design

IVECO S-Way a obținut prestigiosul premiu Red Dot: Product Design 2024, competiție...

Camioane

Quantron prezintă camioane electrice cu pilă de combustie pe H2

Quantron prezintă primele camioane electrice cu pilă de combustie pe H2 și...