Premiu Red Dot de design pentru interiorul noii cabine MAN
Home Camioane Premiu Red Dot de design pentru interiorul noii cabine MAN
Camioane

Premiu Red Dot de design pentru interiorul noii cabine MAN

50

Spațiul de lucru al șoferului din noua cabină MAN a fost premiat pentru operarea intuitivă a sistemului multimedia și a elementelor de control la gala Red Dot Award: Brands & Communication Design 2020.În cursul dezvoltării noii generații de camioane, MAN a implicat peste 700 de șoferi profesioniști, încorporând cerințele lor în proiectarea mediului de lucru. Avem aici trei sisteme operabile independent. În primul rând este panoul de instrumente complet digital, apoi sistemul de infotainment cu ecran de 12,3 inci controlat din selectorul rotativ MAN SmartSelect, iar în al treilea rând telecomanda cu funcții de confort și divertisment din zona patului. Fiecare sistem are propria logică, dar este integrat în conceptul total de interacțiune a șoferului cu camionul.

Premiu Red Dot de design pentru interiorul noii cabine MANToate elementele operaționale sunt proiectate astfel încât să nu distragă atenția șoferului de la trafic. Un exemplu este MAN SmartSelect, care, prin funcțiile sale de rotire și apăsare, reduce durata momentelor în care șoferul își ia ochii de la drum pentru a opera sistemul multimedia sau navigația.

”MAN s-a impus cu o performanță convingătoare și fața contracandidaților puternici, iar acest premiu este dovada calității înalte a designului noii cabine MAN”, a declarat Peter Zec, fondator și CEO al Red Dot.

”Am implicat șoferii în dezvoltarea noului MAN, deoarece numai așa putem ști ce nevoi au aceștia. Am primit reacții pozitive de la clienți și de la presa de specialitate, iar câștigarea unui nou premiu internațional subliniază că suntem pe drumul cel bun”, a spus și Andreas Tostmann, președinte al Comitetului Executiv al MAN Truck & Bus.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

CamioaneNoutati

Volvo Trucks la IAA 2024

Gama Volvo Trucks la expoziția IAA 2024 va fi plină de dovezi...

CamioaneNoutati

Electrificarea industriei forestiere (video)

Ce cred transportatorii de cherestea și o companie forestieră cu ambiții puternice...

CamioaneNoutati

IVECO S-Way a câștigat premiul Red Dot 2024 la categoria Product Design

IVECO S-Way a obținut prestigiosul premiu Red Dot: Product Design 2024, competiție...

Camioane

Quantron prezintă camioane electrice cu pilă de combustie pe H2

Quantron prezintă primele camioane electrice cu pilă de combustie pe H2 și...