Volvo Trucks repornește producția

Fabricile Volvo Trucks din Suedia și Belgia, care au fost închise de la jumătatea lunii martie, își reiau gradual producția. Reînceperea treptată a producției este determinată de factori precum nivelul de comenzi, capacitatea furnizorilor de a asigura componentele necesare și reglementările privind distanțarea socială pentru a preveni răspândirea coronavirusului.
Volvo Trucks repornește producția

Pe perioada restricțiilor impuse de pandemie, Volvo Trucks a menținut deschise majoritatea centrelor service la nivel mondial. În România toate cele nouă centre service sunt deschise pentru asigurarea serviciilor de care au nevoie clienții. În plus, a fost asigurat un nivel optim de aprovizionare cu piese de schimb. Cu toate acestea, producția Volvo Trucks din Europa a trebuit să fie oprită la mijlocul lunii martie, când lanțul de aprovizionare globală a fost întrerupt.

Volvo Trucks va continua să se concentreze pe asigurarea de servicii care să mențină în mișcare camioanele operatorilor de transport de marfă, pentru a putea livra bunuri esențiale, precum alimente și medicamente, care sunt esențiale pentru funcționarea societății.

”Șoferii de camioane, operatorii de transport de marfă și tehnicienii din centrele service au depus eforturi deosebite în această perioadă și este de datoria noastră să îi sprijinim să își continue activitatea”, a declarat Peter Eriksson, director general al Volvo Trucks România.

Citește și:

Volvo Group și Daimler Truck AG vor produce împreună celule de combustie pentru camioane

Noua gamă de autobuze hibrid Volvo S-Charge

Volvo Trucks introduce contractul de service Uptime Care

Volvo amână lansarea vânzărilor și producției noilor modele

Cum arată interiorul noului Volvo FH. Vezi toate noutățile!

Adaugati comentariu