Iveco Daily a câștigat premiul Trade Van Driver Award 2020

Iveco Daily a câștigat prestigiosul premiu Trade Van Driver Award 2020, fiind desemnat Cel mai bun Vehicul în categoria 3,5-7,5 tone.
Iveco Daily a câștigat premiul Trade Van Driver Award 2020

Premiul este oferit de revista Trade Van Driver, cea mai importantă publicație dedicată vehiculelor comerciale pentru afaceri mici din Marea Britanie. El recompensează producătorii și companiile care oferă cele mai bune vehicule și servicii cumpărătorilor individuali de vehicule comerciale ușoare.

Iveco Daily a fost ales câștigător atât de juriul format din jurnaliștii revistei și din cititori. ”Cei care doresc un vehicul rezistent pentru aplicațiile cu încărcături grele trebuie neapărat să ia în calcul modelul Daily. Este construit cu un șasiu rezistent în formă de scară și se simte ca și cum ar fi construit dintr-un bloc solid de metal. Modelul este disponibil într-o varietate uriașă de forme și configurații, niciun alt producător nu se apropie de această ofertă în sector”, a motivat decizia juriul Trade Van Driver Award 2020.

Noua generație Daily setează noi standarde pentru confort, siguranță și conectvitate. Gama completă de sisteme de asistență include Advanced Emergency Braking System, City Brake PRO, Queue Assist, Adaptive Cruise Control și ProActive Lane Keeping Assist. În ce privește conectivitatea, Daily dispune și de servicii precum diagnoză proactivă și acțiuni preventive, asistență de la distanță sau soluții telematice personalizate.

”Suntem încântați că Daily a fost ales Cel mai bun Vehicul în segmentul 3,5-7,5 tone, mai ales că cititorii au făcut și ei parte din juriu”, a declarat Sascha Kaehne, Director General al IVECO UK.

Daily este oferit clienților în versiuni furgon, comby, șasiu sau cu cabină pentru echipaj. De asemenea, este disponibilă o versiune 4×4. La capitolul motorizări se poate opta între versiuni diesel, alimentate cu gaz (CNG și Bio-CNG), precum și 100% electrice.

Citește și:

IVECO reia producția în fabricile din Italia și Spania

13 autobuze Iveco Urbanway CNG la Giurgiu

Noul camion de curse IVECO, prezentat de Hahn Racing

Iveco România își pune flota demo la dispoziția celor de la Crucea Roșie

Iveco Abarth, un camion numit dorință

Adaugati comentariu