Cum arată interiorul noului Volvo FH
Home Camioane Cum arată interiorul noului Volvo FH. Vezi toate noutățile!
Camioane

Cum arată interiorul noului Volvo FH. Vezi toate noutățile!

135

Reacțiile șoferilor au fost factorul cheie când s-a actualizat interiorul cabinei noului Volvo FH. Producătorul suedez susține că nu a făcut nicio modificare doar de dragul schimbării, ci s-a concentrat pe cererile clienților.Una dintre cele mai evidente modificări este perechea de afișaje digitale: panoul de instrumente din spatele volanului (12 inci) și ecranul sistemului multimedia din centrul bordului (9 inci). Funcționarea acestor ecrane digitale este foarte intuitivă. De exemplu, lumina albă de fundal a panoului de instrumente devine verde în sincronizare cu semnalizatoarele, portocalie pentru a alerta șoferul că există o problemă și roșie dacă problema este gravă și necesită oprirea imediată a camionului.

Harta de navigație este acum afișată și pe pe panoul de instrumente, nu doar pe ecranul sistemului multimedia. Astfel, șoferul poate vedea mult mai ușor indicațiile de direcție. Panoul de instrumente este personalizabil, în funcție de preferințele șoferului. Un alt ajutor pentru șofer este sistemul de recunoaștere a indicatoarelor rutiere.

Ecranul sistemului multimedia a fost mutat ceva mai în față, pe o tabletă orientată spre șofer. Ecranul poate fi accesat în mai multe moduri: tactil, prin butoanele de pe volan și prin comanda vocală.

Siguranța rămâne o prioritate pentru Volvo. Printre altele, noul FH dispune și de o cameră video montată în suportul oglinzii din dreapta. Aceasta crește vizibilitatea pe partea pasagerului, în special în timpul virajelor. Imaginile prezentate de această cameră sunt prezentate pe ecranul central.

Altă îmbunătățire la interiorul noului Volvo FH este secțiunea centrală reproiectată, mai robustă și cu mai multe posibilități de stocare. De asemenea, volanul are o nouă aranjare a butoanelor și noi funcționalități.

Ca răspuns la cererea clienților, maneta I-Shift este mai subțire și poziționat mai jos și mai în față, pentru schimbări de viteze mai line. Alte noutăți sunt a treia priză USB, saltele din spumă mai ferme sau o suprafață a bordului mai ușor de curățat.

Șoferii care au nevoie de o capacitate mult mai mare a bateriei au la dispoziție un sistem dual de baterii, care asigură întotdeauna energia de rezervă necesară pentru a porni motorul. Există, de asemenea, o gamă mai largă de opțiuni de personalizare în ceea ce privește tapițeriile și culorile.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Camioane

PepsiCo România alege autocamionul electric de la Volvo Trucks

PepsiCo, unul dintre liderii industriei de produse alimentare și băuturi, cumpără primul...

Camioane

Volvo va lansa camioane propulsate cu hidrogen

Volvo Trucks dezvoltă motoare cu combustie care funcționează cu hidrogen. Testele pe...

Camioane

Demonstratorul tehnologic autonom Freightliner eCascadia

Daimler Truck își propune să ating ținta de a produce camioane cu...

Camioane

Renault, electrificare pe șantiere

Cu ocazia salonului Intermat, producătorul francez anunță lansarea primului vehicul de șantier...