UTA oferă șoferilor de camion măști și dezinfectant în Austria

Furnizorul de carduri de carburant și servicii UTA, împreună cu DocStop și Service 24 Notdienst GmbH, oferă șoferilor de camion de pe autostrăzile și drumurile expres din Austria măști de protecție și dezinfectant.
UTA oferă șoferilor de camion măști și dezinfectant în Austria

Mai multe mii de măști faciale și dispensoare cu dezinfectant vor fi distribuite șoferilor în următoarele 3 săptămâni de echipe mobile UTA în zonele de odihnă și parcările de la granițe din Austria.

”UTA susține șoferii de camion zi de zi de aproape 60 de ani. Șoferii profesioniști trec prin provocări acute în această perioadă. Măsurile de bază de protecție și igienă sunt esențiale, dar dificil de respectat din cauza operațiunilor restricționate în multe zone de odihnă. Inițiativa noastră este gândită pentru a proteja sănătatea șoferilor de camion”, a declarat Carsten Bettermann, CEO al UTA.

Prin intermediul campaniei ”We Care for You”, UTA susține șoferii de camion și în Germania, Spania, Italia, Franța și Polonia cu măști, dezinfectant, alimente gratuite și facilități de spălare, în cooperare cu furnizorii de servicii de pe autostrăzi și asociațiile de transportatori.

Citește și:

Containere cu toalete și dușuri pentru șoferii de camion

Krone susține inițiativa #Logistikhilft

O asociație din Spania cere ca șoferii să nu mai facă încărcare și descărcare

Defibrilator cardiac, echipament opțional pe un camion Scania în Danemarca

Traficul rutier prin PTF Calafat – Vidin va fi deviat. Posibile aglomerări

Adaugati comentariu