Containere cu toalete și dușuri pentru șoferii de camion
Home Transportatori Containere cu toalete și dușuri pentru șoferii de camion
Transportatori

Containere cu toalete și dușuri pentru șoferii de camion

57

Ministerul Federal de Transport din Germania (BMVI) a lansat inițiativa #LogisticsHilft (ajutor pentru logistică). Aceasta promite să le asigure șoferilor de camion condiții mai bune de trai, cu ajutorul unor containere cu toalete și dușuri plasate în locurile cele mai frecventate, precum punctele de încărcare și descărcare.De multe ori, mai ales după izbucnirea pandemiei de coronavirus, șoferii de camion nu găsesc infrastructura necesară pentru igiena zilnică. Pentru a pune capăt acestei situații, BMVI și partenerii săi au lansat programul #LogistikHilft. Scopul acestuia este de a crea condiții de muncă decente pentru cei care asigură aprovizionarea orașelor germane. Inițiativa nu se va limita doar la perioada pandemiei, ci se va extinde pe termen lung. Se dorește ca aceste containere cu toalete și dușuri să fie funcționale pe termen lung, la depozite și în parcările de camioane.

”Șoferii de camion au o muncă foarte grea. În ciuda crizei Coronavirus, ei străbat țara neîncetat pentru a menține aprovizionarea cu alimente și alte bunuri esențiale. Este important să avem grijă de ei, cu locuri de luat masa, toalete și dușuri. La unele depozite, șoferii nu sunt tratați cu respectul cuvenit. Cu inițiativa #LogistikHilft vrem să acoperim deficitul de infrastructură. Cei care în mod normal livrau astfel de facilități sanitare pentru târguri, festivaluri și concerte pot instala aceste containere oriunde este nevoie. Fac un apel către companiile germane să instaleze asemenea containere la sediile lor”, a declarat Andreas Scheuer, ministrul federal de Transport.

Ca măsură pe termen scurt, se vor instala containere cu dușuri și toalete unde în prezent nu există facilități pentru spălare. Unele locații posibile au fost deja identificate, la puncte de încărcare și descărcare, centre logistice, terminale de containere și spații de odihnă.

Primele containere sanitare au fost montate în fața centrului Grossbeeren din Brandenburg și în spațiul de odihnă Höllberg-Nord de pe A8. Containerele au 6 pe 3 metri și dispun de câte patru dușuri și patru chiuvete. Ele vor suplimenta toaletele existente la aceste locații.

Citește și:

Șofer român de camion, condamnat pentru accident mortal din cauza telefonului

Sfaturi Michelin pentru camioanele parcate timp îndelungat

UNTRR solicită o intervenție diplomatică pentru a asigura libera circulație a șoferilor de TIR

Grătare cu stil – Jeep Wrangler și VW Transporter T4

Top modele noi amânate de la lansare din cauza pandemiei de coronavirus

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

AerianTransportatori

Low-costul bate companiile de linie

Deși blamate de cele mai multe ori, companiile low-cost din Europa transportă...

AerianTransportatori

Comisia Europeană a aprobat astăzi ajutorul de restructurare TAROM

Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, a anunțat că TAROM a primit undă verde...

AerianTransportatori

Românii vor avea zboruri directe către Canada

Românii care doresc să călătorească în America de Nord vor beneficia de...

Transportatori

Guvernul a aprobat proiectul pentru modernizarea Magistralei M 2 Berceni-Pipera

Undă verde pentru modernizarea Magistralei M 2 Berceni-Pipera, cea mai aglomerată linie...