Krone susține inițiativa #Logistikhilft
Home Noutati Krone susține inițiativa #Logistikhilft
NoutatiRemorci

Krone susține inițiativa #Logistikhilft

5

Krone este unul dintre primii susținători donatori ai inițiativei #Logistikhilft. Producătorul de remorci donează spray-uri dezinfectante, distribuite șoferilor cu ajutorul asociației DocStop.Primele acțiuni #Logistikhilft au fost construcția și instalarea a două containere sanitare pentru șoferii de camion. Containerele cu dușuri au fost instalate în Großbeeren (Brandenburg) și pe BAB A 8 în regiunea Stuttgart.

Inițiativa subliniază problemele speciale ale șoferilor de camion în contextul pandemiei de coronavirus. În prezent, mulți șoferi, care pot conduce inclusiv duminica, nu beneficiază de acces la facilități sanitare (toalete și dușuri). Acest lucru este valabil mai ales la punctele de încărcare și descărcare, centre logistice, parcări și benzinării.

”De la izbucnirea pandemiei a devenit foarte clar că aprovizionarea populației nu poate funcționa fără agricultură și transporturi. Krone este activă în aceste sectoare de aproape 120 de ani. De aceea, această inițiativă este foarte aproape de inima noastră. De-a lungul anilor am susținut numeroase proiecte care au făcut viața șoferilor mai ușoară. În plus, din 1999, locațiile Krone dispun de așa numitele ‘Drivers Points’”, a declarat Frank Albers, Krone Managing Director Sales & Marketing.

În cadrul inițiativei #Logistikhilft, Krone donează spray-uri dezinfectante, distribuite șoferilor cu ajutorul asociației DocStop.

#Logistikhilft este o inițiativă comună a Ministerului Federal De Transport (BMVI), a asociațiilor de transportatori BGL și LAG, a institutului Fraunhofer IML și a asociațiilor non-profit DocStop și SaniStop. Scopul inițiativei este de a-i susține pe cei implicați în operațiunile de transport și logistică, oferind condiții adecvate de lucru pentru șoferii de camion.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Noutati

Noua formulă de calcul a RCA pentru risc ridicat, operaţională

Noua formulă de calcul a primei RCA recomandate pentru categoria asiguraţilor cu...

Noutati

Karol Sokol preia funcția de Managing Director în cadrul Scania Black Sea Unit

Începând cu 1 aprilie, Benoît Tanguy, actualul Managing Director al Scania Black...

Noutati

USER: Reducere de 20% pentru înscrierea la cursuri online în domeniul expedițiilor rutiere de mărfuri

Uniunea Societăților de Expediții din România (USER) acordă o reducere de 20%...