Krone susține inițiativa #Logistikhilft

Krone este unul dintre primii susținători donatori ai inițiativei #Logistikhilft. Producătorul de remorci donează spray-uri dezinfectante, distribuite șoferilor cu ajutorul asociației DocStop.
Krone susține inițiativa #Logistikhilft

Primele acțiuni #Logistikhilft au fost construcția și instalarea a două containere sanitare pentru șoferii de camion. Containerele cu dușuri au fost instalate în Großbeeren (Brandenburg) și pe BAB A 8 în regiunea Stuttgart.

Inițiativa subliniază problemele speciale ale șoferilor de camion în contextul pandemiei de coronavirus. În prezent, mulți șoferi, care pot conduce inclusiv duminica, nu beneficiază de acces la facilități sanitare (toalete și dușuri). Acest lucru este valabil mai ales la punctele de încărcare și descărcare, centre logistice, parcări și benzinării.

”De la izbucnirea pandemiei a devenit foarte clar că aprovizionarea populației nu poate funcționa fără agricultură și transporturi. Krone este activă în aceste sectoare de aproape 120 de ani. De aceea, această inițiativă este foarte aproape de inima noastră. De-a lungul anilor am susținut numeroase proiecte care au făcut viața șoferilor mai ușoară. În plus, din 1999, locațiile Krone dispun de așa numitele ‘Drivers Points’”, a declarat Frank Albers, Krone Managing Director Sales & Marketing.

În cadrul inițiativei #Logistikhilft, Krone donează spray-uri dezinfectante, distribuite șoferilor cu ajutorul asociației DocStop.

#Logistikhilft este o inițiativă comună a Ministerului Federal De Transport (BMVI), a asociațiilor de transportatori BGL și LAG, a institutului Fraunhofer IML și a asociațiilor non-profit DocStop și SaniStop. Scopul inițiativei este de a-i susține pe cei implicați în operațiunile de transport și logistică, oferind condiții adecvate de lucru pentru șoferii de camion.

Adaugati comentariu