Krone susține inițiativa #Logistikhilft
Home Noutati Krone susține inițiativa #Logistikhilft
NoutatiRemorci

Krone susține inițiativa #Logistikhilft

124

Krone este unul dintre primii susținători donatori ai inițiativei #Logistikhilft. Producătorul de remorci donează spray-uri dezinfectante, distribuite șoferilor cu ajutorul asociației DocStop.Primele acțiuni #Logistikhilft au fost construcția și instalarea a două containere sanitare pentru șoferii de camion. Containerele cu dușuri au fost instalate în Großbeeren (Brandenburg) și pe BAB A 8 în regiunea Stuttgart.

Inițiativa subliniază problemele speciale ale șoferilor de camion în contextul pandemiei de coronavirus. În prezent, mulți șoferi, care pot conduce inclusiv duminica, nu beneficiază de acces la facilități sanitare (toalete și dușuri). Acest lucru este valabil mai ales la punctele de încărcare și descărcare, centre logistice, parcări și benzinării.

”De la izbucnirea pandemiei a devenit foarte clar că aprovizionarea populației nu poate funcționa fără agricultură și transporturi. Krone este activă în aceste sectoare de aproape 120 de ani. De aceea, această inițiativă este foarte aproape de inima noastră. De-a lungul anilor am susținut numeroase proiecte care au făcut viața șoferilor mai ușoară. În plus, din 1999, locațiile Krone dispun de așa numitele ‘Drivers Points’”, a declarat Frank Albers, Krone Managing Director Sales & Marketing.

În cadrul inițiativei #Logistikhilft, Krone donează spray-uri dezinfectante, distribuite șoferilor cu ajutorul asociației DocStop.

#Logistikhilft este o inițiativă comună a Ministerului Federal De Transport (BMVI), a asociațiilor de transportatori BGL și LAG, a institutului Fraunhofer IML și a asociațiilor non-profit DocStop și SaniStop. Scopul inițiativei este de a-i susține pe cei implicați în operațiunile de transport și logistică, oferind condiții adecvate de lucru pentru șoferii de camion.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Noutati

IAA Transportation 2024: spre o expoziție cu adevărat globală și inovatoare

Cel puțin în ceea ce privește vehiculele comerciale, IAA Transportation 2024 va...

Noutati

Bugetul CFR pe 2024, aprobat

Bugetul CFR pe 2024 a aprobat de Guvern, cu o alocare de...

Noutati

Amenzi de până la 100.000 de lei pentru nerespectarea prevederilor RO e-Transport

Sistemul RO e-Transport reprezintă o componentă esențială a efortului de digitalizare la...

Noutati

Reglementări mai stricte privind emisiile de CO₂ pentru camioane și autobuze

În viitor, în UE se vor aplica reglementări mai stricte privind emisiile...