Rețeaua DKV a ajuns la 100 de stații LNG în Europa

Furnizorul de servicii de mobilitate DKV și-a extins recent rețeaua de alimentare cu gaz natural lichefiat (LNG) la 100 de stații, atingând astfel un moment de referință. Rețeaua acoperă acum șase țări europene, iar DKV este furnizorul celei mai mari rețele de alimentare cu LNG din Europa.
Studiu: Camioanele alimentate cu gaz, deja mai ieftine decât cele diesel

Gazul natural lichefiat produce cu 28% mai puține emisii de CO2 decât combustibilii convenționali. De aceea, multe țări oferă avantaje fiscale companiilor de transport care utilizează LNG. Astfel, combustibilul alternativ atrage din ce în ce mai mult interesul transportatorilor europeni.

”Odată cu extinderea rețelei noastre de alimentare cu LNG la 100 de stații, le putem oferi clienților noștri o alternativă durabilă la combustibilii convenționali, în special în segmentul de transport greu și pe distanțe lungi. Prin extinderea constantă a rețelei noastre de aprovizionare cu un accent puternic pe stațiile cu mai multe modalități de alimentare, dorim să devenim furnizorul principal de soluții de mobilitate durabilă”, spune Sven Mehringer, Managing Director Energy & Vehicle Services la DKV Mobility.

În funcție de legislația națională, conducătorii auto trebuie să treacă printr-un proces de înregistrare și certificare pentru alimentarea cu LNG. La mulți parteneri, șoferii pot folosi, de asemenea, e-learning-ul pentru a se familiariza cu performanța sigură a alimentării cu LNG.

DKV Mobility conectează anual aproximativ 5.000 de noi stații de alimentare în toată Europa și și-a extins recent rețeaua totală la peste 60.000 de stații.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați www.dkv-euroservice.com

Adaugati comentariu