ARR suspendă activitatea cu publicul în toate agențiile teritoriale

Autoritatea Rutieră Română (ARR) a anunțat că suspendă activitatea cu publicul în toate agențiile teritoriale începând de mâine, 21 octombrie. Trimiterea actelor necesare și primirea actelor emise se va face numai prin poștă, iar solicitarea de informații prin email.
Programul cu publicul în agențiile teritoriale ARR ARR suspendă activitatea cu publicul în toate agențiile teritoriale

Având în vedere creșterea continuă a ratei de incidență la mia de locuitori privind cazurile de infectare cu coronavirus, precum și prevederile Hotărârii nr. 49 din 13.10.2020 a Comitetului Național pentru Situații de Urgență, ARR informează că începând de miercuri, 21.10.2020, se aplică următoarele măsuri:

  • se suspendă activitatea cu publicul pentru registratura Agenției Teritoriale ARR;
  • actele necesare privind eliberarea licențelor / certificatelor / copiilor conforme / autorizațiilor / atestatelor / cardurilor tahografice / documentelor de control / ecusoanelor se transmit numai prin serviciul poștal cu confirmare de primire;
  • solicitările de informații publice se transmit numai la adresa de e-mail: cerere544@arr.ro;
  • petițiile se transmit numai la adresa de e-mail: relatii_publice@arr.ro;
  • documentele întocmite la nivelul Agenției Teritoriale ARR se transmit solicitanților (operatorilor de transport rutier / taxi / închiriere / alternativ, școlilor de conducători auto, personalului din domeniul transporturilor rutiere, etc.) – numai prin serviciul poștal cu confirmare de primire;
  • răspunsurile la solicitările de informații publice / petiții / adrese etc. se transmit prin poștă electronică sau prin serviciul poștal cu confirmare de primire, după caz.

Adaugati comentariu