EVW Holding Craiova are un nou sediu

Începând din această săptămână, sediul EVW Holding din Craiova s-a mutat la o nouă adresă. Noua locație are o suprafață mai mare și dotări mai bune.
EVW Holding Craiova are un nou sediu

De la 23 noiembrie, EVW Holding Craiova vă așteaptă la o nouă adresă. Noul sediu este situat în Șimnicu de Sus, Tarlaua 133, Parcela 20, Jud. Dolj (Pe Șoseaua de Centură Nord a Craiovei).

Noua locație dispune de o suprafață mai mare și este ultra dotată, pentru ca activitățile specifice să fie realizate în cele mai bune și sigure condiții.

Cât privește servicii oferite, vor exista două linii de service dedicate operațiunilor de reparații și mentenanță camioane: ITP, diagnoză, revizii, reparații mecanice și reparații electrice.

De asemenea, la noul sediu puteți beneficia de suport în achiziționarea de camioane noi și rulate, piese de schimb originale DAF și TRP, dar și diverse echipamente și accesorii. Toate activitățile de vânzări și service de la Craiova vor fi funcționale de luni până vineri, între orele 8:00-18:00.

Recent, EVW Holding a decis să își mute și locația din Pitești într-un nou sediu, mai spațios și mai modern. Noul punct de lucru din Pitești este situat tot în Bascov, pe str. Mierlușești nr. 19 A (în incinta Agexim Spedition SRL).

Adaugati comentariu