Iveco evaluează cât de sigur este stilul de condus al șoferului
Home Servicii Iveco evaluează cât de sigur este stilul de condus al șoferului
Servicii

Iveco evaluează cât de sigur este stilul de condus al șoferului

26

Iveco își extinde portofloiul de servicii digitale cu Safe Driving, proiectat pentru a evalua cât de sigur este stilul de condus al șoferului și ajută managerii să cultive o cultură a siguranței în flotă.Suita Safe Driving face parte din portofoliul de servicii digitale IVECO ON. Sistemul măsoară o serie de indicatori de performanță cheie și generează rapoarte regulate, care pot ajuta șoferul să conducă mai sigur. Safe Driving își propune să reducă erorile umane, un important factor cauzator de accidente, prin creșterea gradului de conștientizare a riscurilor. Serviciul este disponibil pe modelele S-Way și Daily echipate cu Connectivity Box.

”Căutăm mereu moduri noi de a ne susține clienții și a îmbunătăți viața șoferilor. Serviciul Safe Driving se adrsează celro care vor să fie în siguranță la drum. La fel cum Driving Style Evaluation ajută șoferii să conducă mai eficient, rapoartele Safe Driving va oferi sfaturi utile pentru ca stilul de condus al șoferului să devină mai sigur”, a declarat Fabrizio Conicella, șeful departamentului Iveco de servicii digitale.

Rapoartele Safe Driving oferă o vedere generală asupra unor factori cheie, organizată pe trei categorii. Categoria Dinamică include indicații despre manevrele bruște asupra direcției și accelerației, controlul stabilității sau utilizarea frânei de mână în timpul condusului. Categoria Risc de Coliziune indică un posibil risc de accident prin frânări puternice sau nemenținerea unei distanțe sigure față de vehiculul din față. Iar categoria Respectarea Regulamentelor monitorizează viteza, timpii de condus sau greutatea maximă a vehiculului. Managerii de flotă pot analiza tendințele la nivel de flotă și identifica zonele în care șoferii își pot îmbunătăți stilul de condus pentru a crește siguranța pe drum.

IVECO S-Way oferă și un serviciu Professional Safe Driving Report and Advising, care analizează fiecare șofer individual și oferă sugestii pentru îmbunătățiri. Raportul este disponibil atât șoferului, cât și managerului de flotă.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Servicii

Parteneriat 24pay – Bileteria

24pay îşi consolidează poziţia pe segmentul transport rutier, oferind utilizatorilor aplicaţiei posibilitatea...

Servicii

UTA Edenred: Stații Circle K în Republica Irlanda și Irlanda de Nord

UTA Edenred, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii de mobilitate...

Servicii

Biocarburantul HVO100, în stațiile de alimentare Eurowag

Biocarburantul HVO100 este disponibil la stațiile de alimentare Eurowag și reprezintă șoluția...

Servicii

SafeFleet și-a mărit afacerile cu 2,7 milioane de euro, în 2023

SafeFleet a încheiat anul 2023 cu o cifră de afaceri de aproximativ...