Modelele electrice Karsan la expoziția RNTP
Home Autobuze Modelele electrice Karsan la expoziția RNTP
AutobuzeTehnologie

Modelele electrice Karsan la expoziția RNTP

13

Karsan va expune modelele sale electrice la ediția cu numărul 27 a târgului RNTP (Rencontres Nationales du Transport Public), care va avea loc în perioada 1-3 octombrie în orașul Nantes (Franța).RNTP este una dintre cele mai influente organizații din Franța în industria de transport. Producătorul turc își va prezenta oferta modernă de soluții de transport alături de distribuitorul său din Franța, HCI (Hervouet Corporate Industry Sas), companie la care a achiziționat recent 50% din acțiuni.

Aceasta este prima participare la o expoziția alături de HCI după semnarea acestui parteneriat. Karsan va avea astfel prilejul de a se întâlni cu reprezentanți ai instituțiilor publice și organizațiilor din Franța, precum și cu cei ai companiilor de transport care operează în această țară. Aceștia vor putea vedea pe viu la standul Karsan modelele electrice Atak Electric și Jest Electric.

Comercializat în peste 40 de unități în opt țări diferite după lansarea din Munchen de la finalul anului 2018, modelul Jest Electric va fi prezentat la expoziția RNTP cu noua sa baterie. Aceasta dispune de tehnologie BMW i, are o capacitate de 44 kWh și poate fi încărcată la stații rapide în doar o oră. Micul autobuz Jest Electric poate oferi o autonomie de până la 210 km, în versiunea sa cu două pachete de baterii.

Expus pentru prima dată la un eveniment desfășurat în Germania la finalul lunii iunie 2019, Atak Electric va deveni principala țintă a vizitatorilor interesați de un autobuz electric din clasa de 8 metri lungime. Atak Electric are tot baterii cu tehnologie BMW i (5 pachete cu o capacitate totală de 220 kWh) și o autonomie de până la 300 km.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Autobuze

48 de autobuze electrice BYD vor fi furnizate de New Kopel Car Import către municipiul Bacău

New Kopel Car Import, parte a SIXT Group Romania, a semnat cu...

Autobuze

Karsan mai stabilește o premieră cu Autonomous e-ATAK

Karsan va fi primul constructor care folosește conducere autonomă în transportul public...

Autobuze

Șase autobuze electrice circulă pe linia 368 de la 1 martie

Șase autobuze electrice circulă pe linia 368, din start de martie. Anunțul...

Autobuze

Piața germană de autobuze electrice a crescut cu 20% în 2023

Dacă per total piața germană de autobuze și autocare a crescut cu...