Karsan, parteneriat strategic în Franța

Karsan investește în extinderea rețelei de vânzări și service din Franța. Producătorul turc de autobuze a achiziționat 50% din acțiunile HCI (Hervouet Corporate Industry), distribuitorul său din Hexagon.
Muzaffer Arpacıoğlu Karsan Franta parteneriat

Prin această achiziție, Karsan își propune creșterea cotei de piață în Franța. Parteneriatul strategic îi va permite companiei turce să participe la licitațiile publice din această țară.

”Experiența HCI pe piața franceză și portofoliul său extins de clienți va contribui la dezvoltarea Karsan în Franța. Modelele noastre compacte Jest Electric și Atak Electric, de 6 și 8 metri lungime, sunt foarte căutate în această țară. Am primit deja 13 comenzi pentru autobuzele noastre electrice pe această piață”, a declarat Muzaffer Arpacıoğlu, director general adjunct al Karsan.

HCI este una dintre cele mai vechi companii distribuitoare de autobuze din Franța. Filiala Grupului HCI este specializată în sectorul de transport public, oferind o gamă largă de produse. Rețeaua de distribuție a Grupului include Franța, Luxemburg și Belgia.

”Am dus parteneriatul nostru cu HCI un pas mai departe. Intenționăm să facem afaceri cu corporații majore precum Transdev, RATP și Keolis, precum și cu companiile locale de transport public”, a mai spus Muzaffer Arpacıoğlu.

Adaugati comentariu