eShop Omnibus On
Home Autobuze Magazin online pe portalul Omniplus On al Daimler Buses
AutobuzeNoutati

Magazin online pe portalul Omniplus On al Daimler Buses

49

Omniplus On, portalul de servicii digitale al Daimler Buses, lansează un magazin online integrat. Noul eShop pentru piese de schimb de autobuze va deveni online înainte de expoziția Busworld Europe, care va avea loc în Octombrie la Bruxelles.Noul Omniplus eShop oferă întreaga gamă de piese de schimb pentru mărcile Mercedes-Benz și Setra. Cum sistemul este încorporat integral în portalul pentru clienți Omniplus On, el cunoaște deja flota persoanei care plasează comanda. Există 12 categorii de piese care asigură o căutare rapidă, iar piesele comandate mai frecvent sunt grupate în zona Quick-Collect.

piese de schimb Daimler BusesO altă metodă de a găsi piesa de schimb potrivită, deosebit de utilă când se fac comenzi mai mari pentru stocuri complementare, este funcția de comandă rapidă. Utilizatorii pot trece direct în catalogul BusParts pentru o căutare mai detaliată.

Dar magazinul online de pe Omniplus On poate face chiar mai mult. Acum este posibil să rezervi direct, online, servicii precum Omniplus Uptime. Alte servicii digitale sunt în pregătire.

Lansarea oficială a Omniplus eShop se va face inițial în 14 subsidiare din Europa, iar ulterior disponibilitatea va fi extinsă treptat. Zona On commerce este integrată 100% cu alte zone, precum On advance, On monitor și On drive, beneficiind de toate avantajele digitalizării și interconectării făcute posibile de conceptul de platformă. la fel ca și portalul în întregimea lui, este posibilă utilizarea noului eShop de pe orice dispozitiv mobil sau fix.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Noutati

”Undă verde” pentru restabilirea legăturii feroviare între Timișoara și Szeged

Guvernul a aprobat Memorandumul, semnat între Ministerul Transporturilor și Infrastructurii din România...

NoutatiRutierTransportatori

Primăria Galați cumpără 10 microbuze electrice Karsan e-Jest

Primăria Municipiului Galați anunță că a semnat contractul pentru achiziția a 10...

NoutatiServicii

E.ON și MAN, rețea publică de încărcare pentru camioane electrice în Europa

E.ON și MAN Truck & Bus fac împreună un pas decisiv înainte...

CamioaneNoutati

Volvo Trucks la IAA 2024

Gama Volvo Trucks la expoziția IAA 2024 va fi plină de dovezi...