IRUM Reghin lansează trei noi modele de tractoare
Home Vehicule speciale IRUM Reghin lansează trei noi modele de tractoare
Vehicule speciale

IRUM Reghin lansează trei noi modele de tractoare

103

În ciuda restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus, producătorul român IRUM Reghin a anunțat recent lansarea a trei noi modele de tractoare destinate fermelor de familie.Modelele noi poartă indicativele IRUM TAG 3100 (un tractor cu motor de 30 CP), IRUM TAG 5025 C – 5025 CH (47 CP) și IRUM TAG 6225 C – 6225 CH (60 CP).

”IRUM continuă procesul de dezvoltare a produselor româneşti și îşi extinde gama de tractoare agricole. După lansarea în 2018 a tractorului agricol TAGRO, în vara acestui an pe porţile fabricii din Reghin vor mai ieşi încă trei model, cu prețuri cuprinse între 10.000 şi 20.000 de euro. Noile tractoare sunt echipate cu motoare stadiul V de poluare şi vor avea opţional cutie de viteze automatizată, fiind mult mai uşor de manevrat. Tractoarele vor fi destinate fermelor de familie şi pot fi echipate cu o gamă largă de accesorii”, a declarat Mircea Oltean, directorul general al IRUM Reghin.

IRUM Reghin lansează trei noi modele de tractoare TAG 5025Cele trei noi modele de tractoare produse de IRUM Reghin pot fi folosite în solarii, pomicultură, viticultură, dar şi în câmp, la cosit, greblat şi nu numai. În 2019, IRUM a reluat, după o întrerupere de 15 ani, producția de tractoare agricole în România, cu modelul TAGRO, conceput şi construit de inginerii societăţii.

Tractorul agricol românesc a fost conceput în primul centru de cercetare-dezvoltare pentru utilaje agricole şi forestiere din România, iFOR, inaugurat în septembrie 2015 la IRUM, în urma unei investiţii de aproximativ 12 milioane de lei.

IRUM Reghin a fost fondată în 1953 şi a devenit o societate cu capital complet privat în anul 1999, când societatea Maviprod a preluat-o şi a menţinut obiectul principal de activitate.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Vehicule speciale

New Holland câștigă Good Design Award

Combina CR11 și tractorul electric T4 de la New Holland sunt câștigătorii...

Vehicule speciale

GAUSSIN începe livrările către AMAZON

GAUSSIN NA, o filială deținută integral de GAUSSIN, un pionier al transportului...

LogisticăVehicule speciale

Linde, noua generație de stivuitoare electrice

Linde propune mai multă putere, confort și durabilitate pentru stivuitoarele electrice de...

Vehicule speciale

Noua fabrică de tractoare de la Arad: lucrările încep anul acesta

O fabrică de tractoare care ar crea aproximativ 600 de locuri de...