Thermo King și BPW dezvoltă remorci frigorifice cu emisii zero

Thermo King și BPW au anunțat recent că vor dezvolta împreună noi soluții economice și ecologice pentru remorcile frigorifice.
Thermo King și BPW colaborează pentru remorci frigorifice cu emisii zero

Thermo King și BPW își vor combina expertiza în cercetare și dezvoltare pentru a transforma modul în care sunt alimentate remorcile frigorifice. Cele două companii lucrează împreună din toamna trecută pentru a dezvolta o soluție de alimentare a remorcilor frigorifice prietenoasă cu mediul, dar care să aducă în același timp și reduceri de costuri.

Cei doi specialiști susțin că această soluție de transport frigorific fără emisii va deveni realitate în curând. Partenerii au anunțat că vor prezenta în lunile următoare mai multe detalii, dar și o avanpremieră a noului produs.

”De mulți ani, Thermo King este un lider al industriei de transport frigorific și a livrat mereu soluțiile pe care clienții le așteptau de la noi. Suntem lideri în electrificare, avem cea mai mare gamă de soluții cu emisii reduse și emisii zero din toate segmentele pieței. Parteneriatul cu BWP ne aduce mai aproape de îndeplinirea obiectivelor de sustenabilitate pentru anul 2030, de a combate emisiile poluante, de gaze cu efect de seră și de zgomot în industria noastră”, a declarat Francesco Incalza, președinte al Thermo King EMEA.

”Noile reguli din zonele urbane provoacă industria de transport să găsească noi moduri de a opera economic și ecologic. Împreună cu Thermo King, BWP se ocupă de problemele urgente din transportul frigorific, unde unitatea de răcire este încă alimentată de un motor diesel separat. Împreună putem produce un sistem de control al temperaturii mai prietenos cu mediul, prin intermediul noilor concepte energetice pentru remorci. Acesta va avea un efect pozitiv și asupra costului total de proprietate pe întregul lanțul de aprovizionare”, a spus și Thore Bakker, director general al departamentului Solutions & Mobility Services la BPW.

Citește și:

Sisteme frigorifice electrice Thermo King pentru Mediplus

Cele mai tari jocuri cu mașini

Adaugati comentariu