200 de camioane DAF pentru specialistul în reciclare Renewi

Specialistul în reciclarea deșeurilor Renewi a primit recent primul vehicul dintr-o comandă de 200 de camioane DAF, ce vor fi folosite în țările Benelux. În urmă cu 18 luni, DAF a mai livrat alte 250 de gunoiere pentru Renewi.
200 de camioane DAF pentru specialistul în reciclare Renewi

Ca specialist internațional în reciclare, Renewi și-a propus să reducă impactul de mediu al operațiunilor sale și prin modernizarea flotei de camioane. Compania a optat încă o dată pentru DAF, datorită costului total de proprietate redus și a flexibilității configurațiilor șasiurilor.

Cele 200 de unități DAF CF comandate recent vor fi livrate filialelor Renewi din Olanda și Belgia. Comanda include 7 autotractoare și 193 de camioane rigid, echipate cu diverse suprastructuri. Majoritatea șasiurilor sunt prevăzute cu compactor cu încărcare prin spate, dar sunt și unități comandate cu cârlige pentru benă, cârlig pentru container sau macara montată direct în spatele cabinei, pentru ridicare de containere subterane. Modelul din urmă este echipat cu noua punte față de 10 tone. Autotractoarele vor transporta remorci basculabile sau platforme pentru transportul deșeurilor.

Renewi și DAF au un parteneriat de tradiție. Producătorul de camioane se bazează pe serviciile Renewi pentru reciclarea sustenabilă a deșeurilor sale. De partea cealaltă, flota de 2.400 de vehicule a reciclatorului este compusă în principal din camioane DAF.

Citește și:

Ford Trucks, din nou lider în segmentele de camioane de construcții și autogunoiere

DAF CF Electric în configurație șasiu rigid 6×2

Mercedes-Benz Econic cu noi versiuni de suprastructură

Camion Scania ultrascurt pentru transport de containere

Amenzile pentru nerespectarea stării de alertă. Sancţiunea maximă – 15.000 lei

Adaugati comentariu