Ford Trucks, din nou lider la camioane de construcții și autogunoiere
Home Camioane Ford Trucks, din nou lider la camioane de construcții și autogunoiere
Camioane

Ford Trucks, din nou lider la camioane de construcții și autogunoiere

34

Cefin Trucks, unic importator și distribuitor al brandului Ford Trucks în România, anunță că și-a menținut poziția de lider autoritar pe segmentul de autogunoiere, dar și pe piața de vehicule pentru construcții, conform înmatriculărilor raportate de DRPCIV în anul 2019.Obiectivul pentru 2020 este atingerea unei cote de piață de peste 10%, în urcare de la 8,1% în 2019. De asemenea, compania își propune să situeze brandul Ford Trucks între primii trei jucători din domeniu până în anul 2021, raportat la volumele de camioane noi vândute în România.

”Pentru al doilea an consecutiv am reușit cu Ford Trucks performanța de a ne menține poziția de lider de piață în segmentul de Vehicule pentru construcții, cu o cotă de piață de 28,3%, precum și în zona de autogunoiere, cu o cotă de piață de 68,9%. Am atins o cifră de afaceri la sfârșitul anului 2019 de 53 milioane de euro pentru vânzarea de vehicule noi și rulate și 10 milioane de euro în service, cu o creștere de la 35 milioane euro, respectiv 8,5 milioane euro în 2018. Vrem să le mulțumim clienților noștri pentru că au avut încredere în noi și suntem mândri că ne-au ales să le fim parteneri. De asemenea, suntem recunoscători atât partenerului nostru extern, Ford Trucks, pentru suport și sprijin permanent, cât și partenerilor noștri de service din țară”, a declarat Stefano Albarosa, fondator și CEO Cefin Trucks.

TEST FORD F-MAX: CAMIONUL POPORULUI

„Vânzările Ford Trucks au crescut de la 357 în 2018 la 555 în 2019. Pentru 2020 ne propunem o creștere de peste 20%, în ciuda unei piețe în scădere. În acest an ne vom concentra pe modelul Ford F-MAX pentru transport internațional, segment în care potențialul de creștere a cotei noastre de piață este mai mare. Mizăm pe o cotă de piață de 5% în segmentul de autotractoare în 2020”, a mai spus Stefano Albarosa.

”Ford Trucks are o strategie de expansiune complexă, urmând ca începând din anul 2020 să definitiveze rețeaua de distribuitori în Europa de Vest, ce a început în 2019, cu adăugarea pe harta Ford Trucks a Spaniei, Portugaliei și Italiei. Această etapă vine după finalizarea strategiei de dezvoltare a rețelei în Europa Centrală și de Est. De asemenea rețeaua de service existentă în Europa de Vest este în proces de îmbunătățire”, a declarat și Koray Kuvvet, Managing Director Eastern Europe & Balkans pentru Ford Trucks.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Camioane

PepsiCo România alege autocamionul electric de la Volvo Trucks

PepsiCo, unul dintre liderii industriei de produse alimentare și băuturi, cumpără primul...

Camioane

Volvo va lansa camioane propulsate cu hidrogen

Volvo Trucks dezvoltă motoare cu combustie care funcționează cu hidrogen. Testele pe...

Camioane

Demonstratorul tehnologic autonom Freightliner eCascadia

Daimler Truck își propune să ating ținta de a produce camioane cu...

Camioane

Renault, electrificare pe șantiere

Cu ocazia salonului Intermat, producătorul francez anunță lansarea primului vehicul de șantier...