Prima parcare securizată Bosch din Franța, la Calais

Bosch Secure Truck Parking, platforma digitală de rezervare a spațiilor de parcare pentru camioane, are acum prima locație securizată din Franța, în Calais.
Prima parcare securizată Bosch din Franța, la Calais

Bosch Service Solutions, compania din spatele platformei, cooperează cu zona de servicii C4T Calais. ”Prin portul Calais și tunelul de sub Canalul Mânecii trec aproape toate transporturile rutiere de marfă dintre Marea Britanie și Europa continentală. Am deschis prima parcare securizată Bosch din Franța și suntem încântați să putem oferi locuri de parcare sigure la Calais, un punct de tranzit foarte important”, a declarat Jan-Philipp Weers, șeful Bosch Secure Truck Parking.

Siguranță maximă

Cum locurile de parcare pentru camioane sunt în general greu de găsit, securitatea șoferilor și a încărcăturilor sunt adesea puse în pericol. Bosch Secure Truck Parking se vrea o soluție la această problemă. Cu ajutorul platformei, șoferii pot parca regulamentar în locuri protejate de furturi. Parcarea C4T Calais a primit recent certificarea de siguranță TAPA la PSR nivel 3. Parcarea este împrejmuită, iluminată și monitorizată de camere. În plus, paznicii cu câini sunt prezenți în permanență.

Proceduri simple de rezervare și plată

Cu ajutorul aplicației Bosch Secure Truck Parking, dispecerii și șoferii pot rezerva ușor locuri de parcare la C4T. Rezervările și procesele de plată sunt automatizate și contactless. O cameră înregistrează numărul de înmatriculare la intrare și, dacă rezervarea este făcută, camionul poate intra în parcare. Șoferul nu are nici grija plății. Companiile înregistrate la Bosch Secure Truck Parking vor primi factură pentru rezervările efectuate la finalul fiecărei luni.

Alte servicii

Pe lângă benzinărie, C4T Calais mai dispune de restaurant, magazin și facilități moderne de spălare. În această perioadă, benzinăria și dușurile sunt deschise după programul normal, iar magazinul funcționează cu program redus. La restaurant, șoferii pot ridica mâncarea pentru a o consuma în vehicul.

Citește și:

Containere cu toalete și dușuri pentru șoferii de camion

O asociație din Spania cere ca șoferii să nu mai facă încărcare și descărcare

Terasele vor fi deschise pe 1 iunie. Sezonul estival, pe 15 iunie

Adaugati comentariu