P3 Logistic Parks a încheiat tranzacții pentru 58.637 mp în prima jumătate a anului 2020 P3 Bucharest A1
Home Logistică World of Hand Tools se alătură comunității P3 Bucharest A1
Logistică

World of Hand Tools se alătură comunității P3 Bucharest A1

43

P3 Logistic Parks (”P3”) extinde comunitatea P3 Bucharest A1 prin semnarea unui nou contract de închiriere cu World of Hand Tools, parte a holdingului internațional ToolsWorld.Tranzacția presupune 5.850 de metri pătrați de spații logistice și spații de birouri și fost intermediată de JLL România.

”În ultimii doi ani, un număr de 12 clienți noi s-au alăturat parcului nostru logistic. Suntem încântați să extindem comunitatea P3 cu încă un partener puternic, precum World of Hand Tools. Le mulțumim că au ales P3 Bucharest A1 ca centru principal pentru operațiunilor lor de distribuție din România. Segmentul de scule și unelte a crescut mult în ultima perioadă, având ca bază apetitului românilor pentru activitățile de tip DIY. Mai mult, anul acesta, când o lume întreagă a facut saltul de la munca de birou către telemuncă, accentul a fost pus pe transformarea locuințelor, grădinilor sau a teraselor în spații care să acomodeze atât din punct de vedere funcțional cât și estetic noul mod de lucru și de viața din această perioadă”, a declarat Sînziana Pardhan, managing director P3 în România

”În 2016, grupul World of Hand Tools semna primele contracte cu marile lanțuri de retail prezente pe piața din România. Un an mai târziu, în 2017, deschideam primul birou de vânzări aici. Astăzi, la aproximativ patru ani de la primul contact cu piața locală, produsele noastre pot fi găsite în 1500 locații din țară. Ne-am dezvoltat foarte mult la nivel național pe cele trei canale de vânzări IKA, Casic retail și, desigur, cel de vânzări online, în ultimii doi ani. Decizia de a pune bazele unui nou centru de distribuție în România este pasul firesc pentru consolidarea poziției noastre în regiune, iar amplasamentul privilegiat, calitatea spațiilor și facilitățile pe care P3 Bucharest A1 le oferă, nu fac decât să reconfirme că am făcut alegerea corectă”, a spus și Octavian Siman, managing director World of Hand Tools.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Logistică

Maersk extinde serviciul ME2 între India și Europa de Nord

Maersk anunță îmbunătățiri semnificative pentru serviciul său maritim ME2, care va include...

Logistică

Genius se extinde în 300 de localități

Într-un moment în care tot mai mulți clienți cumpără din online din...

Logistică

AQUILA își reînnoiește flota și echipamentele din depozit

În linie cu obiectivele de sustenabilitate, AQUILA și-a bugetat investiții de 16,9...

Logistică

Sameday extinde rețeaua out of home

Sameday, prima companie de curierat din România care s-a extins în afara...