Loc de joacă în formă de camion? Acesta poate fi următorul tău proiect

Ești pasionat de camioane și vrei să transmisiți mai departe această pasiune și copiilor tăi? Ai o curte măricică și nu ai cu ce să o umpli? Îți place să meșterești sau măcar nu ai două mâini stângi. Atunci acest loc de joacă în formă de camion ar putea fi următorul tău proiect DIY (Do it yourself).
Loc de joacă în formă de camion

Un cuplu din Franța pasionat de camioane a creat un loc de joacă special, care imită un cap tractor cu semiremorcă. Deși reproducerea nu este 100% veridică, este mai mult decât clar că avem de-a face cu un camion realizat în totalitate din lemn. Capul tractor are forma specifică modelelor americane, cu motorul situat în fața cabinei, deși deasupra grilei tronează un logo Scania. Și configurația este una tipică pentru SUA, cu cap tractor cu 3 axe și semiremorcă cu două axe. Toate roțile sunt realizate din butuci de lemn tăiați în secțiune.

Construcția imită toate elementele de bază ale unei cabine de camion. Are parbriz, uși, ferestre laterale, oglinzi, faruri și chiar goarne și proiectoare pentru plafon. La interior avem un bord simplist și o banchetă de lemn. Volanul realizat tot din lemn este mobil, pentru o experiență la bord cât mai aproapiată de realitate.

Iar când se satură de condus virtual, copiii pot să se joace sau să alerge prin semiremorca destul de spațioasă. Ea are 4,25 metri lungime, 85 cm lățime și 1,75 metri înălțime. Semiremorca imită destul de bine realitatea, având uși în spate, stopuri și elemente reflectorizante, stickere cu restricțiile de viteză, dar și un logo Krone. Iar toboganul integrat ajută le desăvârșirea distracției în acest loc de joacă în formă de camion.

Sursa foto și galerie foto completă: pdlv

Adaugati comentariu