WDP va construi un depozit pentru Auchan lângă București

WDP a semnat un acord pentru dezvoltarea și închirierea unui spațiu logistic de depozitare de 77.000 mp la unitatea sa din București, pentru comerciantul cu amănuntul Auchan.
unde va fi amplasat depozitul Auchan

Bugetul investiției la noul depozit pentru Auchan se ridică la aproximativ 45 de milioane de euro. Această nouă dezvoltare evidențiază strategia WDP de a crea relații pe termen lung și parteneriate transfrontaliere.

După o primă colaborare în Luxemburg între WDP și grupul internațional francez de comerț cu amănuntul Auchan, WDP va dezvolta o nouă unitate modernă de depozitare pentru acest comerciant cu amănuntul în locația WDP existentă de lângă București, din Ștefăneștii de Jos.

Noile clădiri cu o suprafață de aproximativ 77.000 mp vor consta parțial într-o zonă cu temperatură controlată și vor fi închiriate de Auchan pe o perioadă de șapte ani. Livrarea acestei noi dezvoltări este programată în timpul primului trimestru din 2020. Bugetul investiției pentru WDP se ridică la aproximativ 45 de milioane de euro.

”Această tranzacție evidențiază strategia WDP de a crea relații pe termen lung cu clienții săi, în toate regiunile sale cheie”, a declarat Jeroen Biermans, Director General al WDP România.

Adaugati comentariu