Daimler Buses vanzari 2018
Home Autobuze Vânzări în creștere pentru Daimler Buses în 2018
Autobuze

Vânzări în creștere pentru Daimler Buses în 2018

29

Daimler Buses a înregistrat o creștere majoră a vânzărilor. În total au fost livrate 30.900 de autobuze și șasiuri, față de 28.700 în anul precedent.

Principalii factori care au constribuit la acest succes au fost cererea mare de autobuze complete, ușoara revenire a economiei din Brazilia și creșterea din India. Divizia Daimler Buses și-a menținut și poziția de lider pe piețele sale de bază: regiunea EU30 (UE, Elveția și Norvegia), Brazilia, Argentina și Mexic. Datorită condițiilor de piață favorabile, Daimler Buses așteaptă o nouă creștere majoră a vânzărilor și în 2019, în special în Europa și India.

”Suntem foarte mulțumiți de anul 2018, în care ne-am crescut semnificativ vânzările la nivel global. Cu lansarea autobuzului electric Mercedes-Benz eCitaro, noile servicii digitale și noua generație de minibuze au făcut și pași importanți pentru viitor. Ne-am setat obiective ambițioase pentru 2019 și intenționăm să continuăm să creștem. Ne dorim să fim principalul furnizor global de autobuze și servicii de mobilitate”, a declarat Till Oberwörder, șeful Daimler Buses.

Din cele 30.888 de autobuze și șasiuri livrate în 2018, cele mai multe au fost vândute în America de Sud (13.681, față de 12.740 în 2017). În America de Sud se distinge piața braziliană, cu livrări de 8.778 de vehicule (7.201 în 2017). În regiunea EU30 au fost vândute în anul 2018 un număr de 9.284 de autobuze, față de 8.687 în anul precedent.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Autobuze

Karsan e-Atak autonom își extinde serviciile în Finlanda

Autobuzul electric autonom Karsan e-Atak, de 8 m lungime, primul vehicul fără...

Autobuze

De Lijn, acord-cadru cu Irizar e-mobility

De Lijn, operatorul de transport public din Regiunea Flamandă a Belgiei, a...

Autobuze

Karsan e-Jest și e-ATA, lideri în Europa al patrulea an consecutiv

Karsan, care joacă un rol de pionierat în transformarea transportului public în...

Autobuze

Un nou autocar MAN Lion’s Coach pentru Farul Constanța

La începutul acestui an, MHS Truck & Bus Group, importatorul și distribuitorul...