Gebrueder Weiss livrări la domiciliu în Romania
Home Logistică Gebrüder Weiss va face livrări la domiciliu în România
Logistică

Gebrüder Weiss va face livrări la domiciliu în România

9

Compania internațională de transport și logistică Gebrüder Weiss a lansat serviciul de livrări la domiciliu şi în România. Produsul ”GW pro.line home” cuprinde livrarea articolelor comandate online direct la adresa consumatorului final și, la nevoie, operațiunile necesare pentru gestionarea retururilor.Prin intermediul acestei oferte de servicii, Gebrüder Weiss urmărește să se adreseze în special marilor companii care desfășoară activități de comerț la distanță, magazinelor de mobilă, de materiale de construcții sau de electronice și să le ofere asistență profesională la efectuarea livrărilor către clienții finali.

”Comerțul online din România este în plină expansiune. Numai în 2018, sectorul e-commerce a înregistrat o creștere cu 30% față de anul precedent. În calitate de furnizor de servicii complete de logistică, dorim să deservim în condiții optime această piață B2C care înregistrează o creștere rapidă. Lansarea produsului GW pro.line home reprezintă un pas decisiv în această direcție”, a declarat Viorel Leca, director Gebrüder Weiss Romania.

Gebrüder Weiss a înregistrat deja succese deosebite în mai multe țări prin serviciul de livrări la domiciliu. În Austria, compania de logistică activă la nivel global continuă să dețină poziția de lider de piață. În 2018, au fost livrate în țara de origine a companiei în jur de 335.000 de comenzi din sectoarele de mobilier, articole de uz casnic și electronice de consum. Acest rezultat corespunde unei creșteri de aproximativ 20% în raport cu anul precedent.

Și în Cehia, Slovacia, Ungaria, Croația și Serbia, Gebrüder Weiss a obținut creșterea cotei de piață prin intermediul produsului ”GW pro.line home” și dispune, în portofoliul de clienți de bază, de companii renumite pe plan internațional, cu activități în domeniul comerțului la distanță și al amenajărilor interioare.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Logistică

Genius se extinde în 300 de localități

Într-un moment în care tot mai mulți clienți cumpără din online din...

Logistică

AQUILA își reînnoiește flota și echipamentele din depozit

În linie cu obiectivele de sustenabilitate, AQUILA și-a bugetat investiții de 16,9...

Logistică

Sameday extinde rețeaua out of home

Sameday, prima companie de curierat din România care s-a extins în afara...

Logistică

Jungheinrich, o nouă serie de transpaleți electrici pietonali

Jungheinrich a prezentat la LogiMAT noua serie de stivuitoare electrice cu platformă...