Un șofer nemulțumit a parcat camionul peste Ferrari-ul patronului

Ați auzit multe povești cu șoferi care au lăsat camioanele în parcare sau chiar le-au vandalizat, pentru că nu au fost plătiți sau tratați corect de companii. Lucrurile acestea se întâmplă și la case mai mari, de exemplu în SUA. Acolo, un șofer nemulțumit și-a lăsat camionul parcat fix peste bolidul Ferrari de sute de mii de dolari al patronului.
Un șofer nemulțumit a parcat camionul peste Ferrari-ul patronului

S-a întâmplat în Illinois, unde patronul unei companii de transport și-a găsit mașina, un Ferrari GTC4Lusso alb, distrusă în urma unui act de răzbunare al unui șofer, care a intrat cu camionul peste ea.

Un șofer nemulțumit a parcat camionul peste Ferrari-ul patronuluiPovestea a fost postată inițial pe o rețea de socializare, unde autorul susținea că actul de vandalism a fost un răapuns la acțiunea patronului de a nu-și plăti șoferii. Povestea nu este însă confirmată de cineva care susține că a lucrat la aceeași companie. Potrivit acestuia, șoferilor le-a fost promis un camion model 2020 dacă atingeau o anumită cotă, pe care șoferul respectiv nu a îndeplinit-o. Furios, el ar fi intrat cu fostul său camion peste mașina patronului.

O altă poveste de pe altă rețea de socializare contrazice total cele două versiuni anterioare. Astfel, un prieten al patronului ar fi spus că șoferul a fost dat afară după ce nu a vrut să se supună unui test antidrog cerut de companie.

Oricare ar fi varianta adevărată, este clar că bolidul este daună totală, mai ales că Ferrari GTC4Lusso este un model cu motorul plasat în față.

Sursa: CarrBuzz

Citește și:

Demonstrație cu primul camion electric greu Volvo în SUA

Camioane mici, pasiuni mari: machete de camioane românești

Cum a fost aleasă poziția camerelor la noul Actros

Disfrimur testează cel mai mare camion frigorific din Spania

Ferrari este cea mai profitabilă marcă auto: 86.000 euro profit la fiecare exemplar vândut

Ferrari Purosangue va fi primul model SUV Ferrari

Adaugati comentariu