Tradus sprijină vânzătorii de pe platformă și oferă o reducere de 30% a costurilor de promovare
Home Noutati Tradus sprijină vânzătorii de pe platformă și oferă o reducere de 30% a costurilor de promovare
Noutati

Tradus sprijină vânzătorii de pe platformă și oferă o reducere de 30% a costurilor de promovare

21

Tradus.com, platformă online globală pentru tranzacționarea vehiculelor comerciale rulate și a echipamentelor grele, oferă o reducere de 30% a prețurilor la anunțurile de pe platformă pentru toți vânzătorii lor încă de la începutul acestei luni.Măsura de ajutor este menită să consolideze piața vehiculelor comerciale rulate și a utilajelor grele și să susțină cele mai recente evoluții pozitive: potrivit asociației ACEA, cererea de vehicule comerciale din Europa și-a revenit recent, în special pe segmentul vehiculelor comerciale ușoare. Cele mai recente date ACEA arată că înregistrările de noi autoutilitare în Uniunea Europeană au crescut ușor (+ 0,7%) în octombrie 2020 comparativ cu 2019.

De asemenea, în România, ACEA vede evoluții pozitive pe piață: din aprilie, cererea de vehicule comerciale a prezentat semne clare de revenire și în octombrie a existat un plus puternic de 5% pe segmentul vehiculelor comerciale ușoare.

”În contextul în care activitatea locală pe piața vehiculelor comerciale prezintă semne de îmbunătățire, dar la nivel european sunt impuse noi restricții și continentul s-ar putea confrunta cu un nou lockdown, dorim să găsim soluții pentru a sprijini comercianții de pe platformă care provin din industrii cheie. Această decizie are rolul de a încuraja comercializarea vehiculelor comerciale rulate în perioada următoare, de aceea pachetele de promovare de pe Tradus au prețuri mai competitive acum”, spune Nadja Sörgel, General Manager la Tradus.

Această reducere de 30% a costurilor de promovare permite acum comercianților să vândă vehicule comerciale second hand la un preț mai mic prin intermediul portalului Tradus. În plus, deoarece vânzătorilor de pe Tradus nu li se aplică niciodată un comision atunci când realizează o vânzare, această măsură de ajutor ar trebui să îi încurajeze să posteze mai multe oferte pe platformă. Prețurile variază în funcție de numărul de anunțuri. De exemplu, cu pachetul Tradus Basic, prețul unui anunț variază între 2,5 euro și 10 euro, în funcție de numărul de listări.

Nu numai vânzătorii de vehicule comerciale rulate au beneficii pe platforma Tradus. De asemenea, cumpărătorii se bucură de instrumentul unic de comparare a prețurilor ”Tradus Market Value”. Acest instrument permite cumpărătorilor să găsească rapid și ușor cea mai favorabilă ofertă și să facă cea mai bună alegere pentru nevoile lor, ceea ce poate fi de ajutor mai ales în momente dificile ca acestea.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Noutati

Bugetul CFR pe 2024, aprobat

Bugetul CFR pe 2024 a aprobat de Guvern, cu o alocare de...

Noutati

Amenzi de până la 100.000 de lei pentru nerespectarea prevederilor RO e-Transport

Sistemul RO e-Transport reprezintă o componentă esențială a efortului de digitalizare la...

Noutati

Reglementări mai stricte privind emisiile de CO₂ pentru camioane și autobuze

În viitor, în UE se vor aplica reglementări mai stricte privind emisiile...

Noutati

Statistici APIA pentru aprilie 2024

Vehiculele comerciale ușoare și minibusurile au înregistrat în aprilie 2024 o creștere...