Cele mai căutate vehicule comerciale rulate din România în 2020

Tradus.com, platformă online pentru vehicule comerciale rulate cu prezență la nivel global, prezintă cele mai căutate vehicule comerciale rulate din România în 2020.
Cele mai căutate vehicule comerciale rulate din România în 2020

Analiza a fost făcută în comparație cu alte țări europene, precum Germania, Italia, Polonia și Olanda. În România, primul loc este ocupat de autoutilitare, topul fiind completat de utilaje grele pe locul al doilea și de tractoare pe locul trei.

”Deși în Europa preferința publicului din sfera echipamentelor rulate este să aleagă mai degrabă utilaje de peste 3,5 tone, piața din România este foarte specifică în preferințe: este singura țară din analiza noastră în care autoutilitarele conduc topul vehiculelor comerciale rulate, iar acest lucru denotă o cerere în creștere pentru soluții de transport urbane și interurbane eficiente și la prețuri competitive”.

”Mai mult, vehiculele din sectorul transportului sunt cele mai căutate în România, deoarece 55% dintre cumpărătorii români provin din acest sector. Ne bucurăm să vedem un interes atât de mare pentru vehiculele comerciale ușoare din partea românilor”, a declarat Nadja Sörgel, Director General al Tradus.

Cele mai căutate mărci pe platformă

Fiind cea mai mare piață de cumpărători din Europa pentru Tradus, România este un etalon al preferințelor pentru vânzătorii de pe platformă. Pe plan local, preferința pentru calitatea germană a dominat topul și anul acesta: atât pentru vehicule comerciale ușoare (autoutilitare), cât și pentru utilajele grele, 2 din cele 3 mărci din topul căutărilor provin din Germania:

Top autoutilitare

  1. Mercedes-Benz Sprinter
  2. Iveco Daily
  3. Volkswagen Transporter

Top camioane

  1. Mercedes-Benz Actros
  2. MAN TGA
  3. Volvo FH

Top tractoare

  1. New Holland T Series
  2. Case IH Mx Series
  3. Fendt Farmer

Pentru a realiza această analiză, Tradus a evaluat comportamentul de căutare, click-urile pe oferte și rata de contactare a vânzătorilor de pe platformă. În prezent, aproape 30.000 de vehicule de transport rulate sunt listate pe platforma online (de la camioane la dubițe) și peste 17.000 de utilaje agricole. Cele mai căutate vehicule comerciale rulate din România în 2020

Adaugati comentariu