BYD a livrat 246 de autobuze electrice în Olanda

BYD, cel mai mare producător de autobuze electrice din lume, a început să livreze în Olanda cea mai mare comandă individuală primită până acum în Europa. 246 de autobuze electrice cu podea joasă, dintr-o comandă totală de 259 de unități, au fost livrate operatorului de transport public Keolis.
BYD a livrat 246 de autobuze electrice în Olanda

La 13 decembrie, noile autobuze electrice BYD au intrat în flota Keolis Olanda. Ele vor fi folosite pe rute din Zwolle, Apeldoorn, Ede, Dedemsvaart, Vaassen, Harderwijk și Deventer. Celelalte vehicule din această comandă vor fi livrate și vor intra în operare în primăvara lui 2021.

În ciuda restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus, programul livrărilor a fost respectat. Conform estimărilor Keolis, noile autobuze electrice vor asigura o reducere anuală a emisiilor de CO2 de 15.755 de tone.

Dintre autobuzele comandate, 206 au 12 metri lungime. Restul sunt modele de 13 metri lungime, echipate cu noua tehnologie a bateriilor, care permite și utilizarea pentru călătorii interurbane. Toate autobuzele beneficiază de posibilitate de încărcare prin pantograf și conector DC Combo 2.

Toate vehiculele sunt echipate cu porturi USB pentru încărcarea dispozitivelor mobile și podea fonoizolantă. În plus, autobuzele de 13 metri lungime au scaune cu sistemul MMC (Multimedia Control), cu lumină de citit, suport pentru telefon sau măsuță pliabilă.

Șoferii beneficiază de scaune electrice cu memorie și un sistem de camere video cu vedere de 360 de grade în jurul autobuzului.

Adaugati comentariu