Shell deschide prima stație LNG în Franța

Shell a deschis prima stație de alimentare cu LNG din Franța. Aceasta este prima din cele 7 stații LNG ce vor fi construite în Franța până în 2023.
Shell deschide prima stație LNG în Franța

Shell continuă să-și extindă rețeaua europeană de stații de alimentare cu gaze prin deschiderea primei stații de alimentare cu LNG din Franța. Locația Mionnay este prima dintre cele 7 stații de alimentare cu LNG pe care compania intenționează să le construiască pe teritoriul francez până în 2023.

Stația LNG din Mionnay a fost construită ca o anexă la o locație Shell existentă pel autostrada A46, care face legătura între Givors și Anse. Stația are 4.000 mp și include două pompe și trei benzi de acces pentru camioane. Deschisă tuturor vehiculelor LNG, alimentarea va fi accesibilă prin intermediul cardului Shell LNG.

Shell s-a angajat să construiască cel putin 39 de stații cu alimentare LNG în Europa până în 2023. Până în 2026, compania anglo-olandeză intențonează să construiască peste 100 de stații LNG .

Rețeaua actuală de stații de alimentare Shell cu LNG cuprinde 24 de locații: 7 în Olanda, 6 în Belgia, 8 în Germania și câte una în Franța, Spania și Turcia.

Sursa: TSG Shell

Citește și:

Test Iveco Stralis NP 460: Fără frică

Test Volvo FH 460 LNG: Verde în felul său

Test Scania G 410 LNG: Putere verde

Adaugati comentariu