Renault Trucks a livrat primul camion electric de serie

După ce a testat începând din 2017 un prototip 100% electric Renault Trucks D, Delanchy Group a primit recent primul camion de serie D Z.E.
Renault Trucks a livrat primul camion electric de serie

Renault Trucks și Delanchy Group lucrează împreună de peste 50 de ani pentru a promova transportul de mărfuri care respectă calitatea aerului. Din 2017, Delanchy a utilizat un prototip Renault Trucks D de 13 tone, complet electric, pentru livrările zilnice la centrul gastronomic Les Halles de Lyon – Paul Bocuse.

Renault Trucks a livrat primul camion electric de serieSpecialistul în transport frigorific a decis să comande primul camion electric de serie Renault Trucks D Z.E., produs de fabrica din Blainville-sur-Orne (Calvados).

”Suntem angajați în drumul spre electromobilitate. Am fost încântați să ne implicăm în dezvoltarea unor soluții pentru livrări urbane frigorifice pentru centrele urbane. Am putut testa și valida această tehnologie grație prototipului electric Renault D, de care am fost mulțumiți în ce privește utilizarea și întreținerea. Angajații noștri și clienții au fost la fel de mulțumiți. De aceea, Delanchy Group a comandat primul camion Renault Trucks D Z.E. de serie”, a declarat Yannig Renault, Director Tehnic al Delanchy Group.

Renault Trucks a livrat primul camion electric de serieDelanchy Group va folosi noul camion pentru livrări silențioase și fără emisii directe în Paris sau Lyon. El poate parcurge rute zilnice de aproximativ 100 km. Compania are o flotă de 1.000 de vehicule, dintre care 340 de camioane de distribuție.

Citește și:

762 de camioane electrice noi înmatriculate în Europa în 2019

În 2030, jumătate dintre camioanele urbane vor fi electrice

Gama Renault Master Z.E. a fost extinsă

Adaugati comentariu