Urgent Cargus lansează primul serviciu prepaid din România recrutări
Home Logistică Recrutări Urgent Cargus: peste 1.000 de locuri de muncă disponibile
Logistică

Recrutări Urgent Cargus: peste 1.000 de locuri de muncă disponibile

33

Urgent Cargus a inițiat în această lună o importantă campanie de recrutări. A doua cea mai mare companie de curierat din România vrea să angajeze peste 1.000 de persoane la nivel naţional.Urgent Cargus are deja o comunitate de peste 5.000 de angajați și colaboratori, reprezentată de curieri și personal în hub-urile si depozitele din întreaga țară.

Posturile noi sunt deschise în Bucureşti, dar şi în alte oraşe din ţară, în toate localitățile în care se află depozite Urgent Cargus. Cele mai multe poziţii de curieri și sortatori, peste 700, sunt deschise în orașele București, Brașov, Timișoara, Arad, Oradea, Sibiu, Cluj, Iași și Constanța.

Numărul mare de angajări vine în contextul în care volumele companiei au suferit creșteri de peste 33% în perioadele de pandemie și izolare (aprilie-iunie 2020 față de aprilie-iunie 2019). De asemenea, compania se pregătește pentru Black Friday, cea mai mare campanie de discounting organizată în România, care promite să fie și anul acesta un vârf atât pentru retaileri, cât și pentru serviciile de curierat.

Recrutări Urgent Cargus

”Contextul recent a produs schimbări semnificative în ceea ce privește dimensiunea și structura volumelor gestionate de Urgent Cargus, incertitudinea generată de contextul COVID-19 determinând consumatorii să se concentreze pe cumpărturile online. Ne apropiem cu pași repezi de vârful anual generat de volumele înregistrate de companiile de curierat, motiv pentru care continuăm să investim în eficientizarea proceselor operaționale și îmbunătățirea calității serviciilor prin consolidarea echipei”, a declarat Diana Gheorghe, Director de Operațiuni în cadrul Urgent Cargus.

Urgent Cargus estimează că anul acesta numărul comenzilor și livrărilor generate de Black Friday va depăși cu peste 65% volumele transportate într-o lună obișnuită de activitate în contextul actual și cu peste 35% rezultatele înregistrate în urma campaniei de anul trecut. Compania și-a pregătit și anul acesta infrastructura pentru a onora în cel mai scurt timp comenzile clienților.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Logistică

Maersk extinde serviciul ME2 între India și Europa de Nord

Maersk anunță îmbunătățiri semnificative pentru serviciul său maritim ME2, care va include...

Logistică

Genius se extinde în 300 de localități

Într-un moment în care tot mai mulți clienți cumpără din online din...

Logistică

AQUILA își reînnoiește flota și echipamentele din depozit

În linie cu obiectivele de sustenabilitate, AQUILA și-a bugetat investiții de 16,9...

Logistică

Sameday extinde rețeaua out of home

Sameday, prima companie de curierat din România care s-a extins în afara...