Urgent Cargus lansează campania ”Am / N-am expediat”

Urgent Cargus, a doua cea mai mare companie de curierat din România, lansează campania ”Am / N-am expediat”, prin care își propune să informeze consumatorii cu privire la obiectele care pot fi livrate prin serviciile de curierat, precum și regulile importante ce trebuie urmărite pentru expedierea în siguranță a coletelor.
Urgent Cargus lansează campania ”Am / N-am expediat”

Urgent Cargus dorește să le reamintească românilor, folosind educația prin divertisment, ce anume pot sau nu pot trimite atunci când utilizează serviciile de curierat. Noua campanie reprezintă doar unul dintre eforturile Urgent Cargus de a-și îmbunătăți calitatea serviciilor, prin livrarea fiecărui colet rapid, eficient și în siguranță.

”Perioada aceasta fără precedent a venit cu provocări deosebite pentru mulți dintre partenerii Urgent Cargus, precum și pentru toți colegii noștri. Ținând cont de responsabilitatea pe care o avem față de afacerile acestora, destinatarii și colegii noștri, considerăm că este important ca toată lumea să fie informată cu privire la modalitățile de ambalare și bunurile care pot fi transportate”, a declarat Ciprian Rozoleanu, Director Comercial Urgent Cargus.

Campania este inspirată de jocul ”Am / N-am”, unul dintre cele mai răspândite jocuri din lume, și se concentrează în jurul unei serii de povești amuzante, care prezintă scenarii haioase, extreme sau chiar absurde despre lucruri care au fost sau nu au fost trimise prin Urgent Cargus.

Urgent Cargus lansează campania ”Am / N-am expediat””Am / N-am expediat” a luat naștere în contextul în care volumul livrărilor a crescut exponențial în această perioadă. Implicit, au crescut și solicitările de livrare a unor obiecte pentru care există proceduri speciale de transport. Astfel, Urgent Cargus transmite că transportul mărfurilor periculoase este reglementat cu scopul de a preveni, pe cât posibil, accidentele și daunele cauzate oamenilor, mediului, mijloacelor de transport sau a bunurilor, iar ambalarea, măsurarea și evaluarea corectă a valorii coletului devin etape necesare pentru livrarea în perfectă stare.

Clienții pot apela cu încredere la Urgent Cargus pentru a trimite o gamă largă de produse: de la haine, produse cosmetice, echipamente IT&C, articole și produse din sticlă, instrumente muzicale, până la tipărituri, piese auto sau articole sport. Totodată, există și câteva limitări pe care aceștia trebuie să le aibă în vedere în momentul în care doresc să efectueze o livrare: Urgent Cargus nu livrează metale și pietre prețioase, teste de laborator, bunuri de valoare, tutun sau produse perisabile.

Toate aceste prevederi și lista completă a bunurilor interzise la transport sunt prezentate pe website-ul Urgent Cargus și pot fi documentate accesând link-ul următor.

One thought on “Urgent Cargus lansează campania ”Am / N-am expediat”

  1. Pingback: Urgent Cargus ha lanzado una oferta con más de 1.000 puestos de trabajo disponibles - Foro Transporte Profesional

Adaugati comentariu